130.000 de copii au jucat volei în școlile din Finlanda în cadrul unui proiect național

Copiii din scolile filnadeze au facut primii pasi in volei

În Finlanda voleiul este deja un fenomen național. Ediția 2018 a campaniei anuale de introducere a voleiului în școli a stabilit un nou record.
Anul acesta, nu mai puțin de 130.000 de școlari din 562 de școli s-au alăturat campaniei lansate de Federația Finlandeză de Volei. Ei au bătut recordul stabilit anul trecut, de 115.000 de copii și 490 de școli intrate în program.

Anul acesta, campania s-a desfășurat în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie și copiii din întreaga Finlanda s-au distrat și au jucat volei sau au făcut primii pași în acest sport în timpul orelor de educație fizică.

Conform programului proiectului, fiecare școală a primit câte o minge Mikasa SKV5, deci avantaje majore nu au existat. Dar dragostea profesorilor și directorilor pentru sport este mare și ei știu că pentru cei mici este foarte important să practice o activitate sportivă, așa că deschid porțile pentru cât mai multe acțiuni de acest gen, astfel ca școlarii să poată alege în cunoștință de cauză ce sport li se potrivește.

De asemenea, școlile pot descărca foarte multe informații utile de pe pagini dedicate special realizate de Federația Finlandeză de Volei, dar pot crea și legături cu cluburile locale de copii și juniori din localitățile lor astfel încât cei mici care vor să practice voleiul în continuare să o poată face fără să se întrebe unde ar putea juca.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns