230 de echipe de volei pe plajă participante la o competiție de copii și juniori în Estonia!

Competițiile de volei pe plajă organizate în weekend în Estonia au avut o participare record

În timp ce la noi în țară abia avem voie să atingem mingea din cauza măsurilor sanitare, în alte țări din Europa lumea e mult mai deschisă la sport și se stabilesc chiar și recorduri.
În Estonia, de exemplu, în weekend-ul trecut s-a organizat o Cupă de volei pe plajă destinată diferitelor categorii de vârstă pentru copii și junori, dar și Grand Prix-ul Estoniei la seniori. Iar ambele competiții au înregistrat participări record.

Nu mai puțin de 230 de perechi (!!) au concurat la Cupa Estoniei pentru copii și juniori. Categoria U16 a fost cea mai populată, cu 50 de perechi feminine și 33 masculine. La U14 au luptat pentru medalii 40 de formații de fete și 21 de băieți. La U18 au fost 29 de perechi feminine și 27 masculine, iar la U20 au fost 18 echipe de fete și 12 de băieți. Cum fiecare competiție are o limită de 100 de participanți, conform regulilor din Estonia, Federația din această țară nu s-a lăsat învinsă de prevederi, ci a organizat tabloul astfel încât meciurile din sferturi diferite s-au jucat pe mai multe baze sportive, fazele finale disputându-se pe aceeași arenă.

Tot în weekend-ul trecut a avut loc și Marele Premiu al Estoniei pentru seniori, la care au participat 34 de perechi masculine și 21 feminine, un record pentru ultimii 10 ani, după cum afirmă organizatorii.Antrenamente gratuite de volei pe plajă pentru tinerii între 9 și 19 ani

Mai mult, pentru a promova voleiul pe plajă în rândul tinerilor, Federația Estonă de Volei a anunțat organizarea de antrenamente gratuite pentru copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani. Și ele nu se vor face doar când vin televiziunile sau sponsorii, ci zilnic, pe patru terenuri din Tallinn și din Viimsi. Antrenori sunt tehnicieni din federație sau antrenori care vin voluntar să ajute la această acțiune. Scopul programului este, conform declarațiilor organizatorilor, acela de a atrage cât mai mulți practicanți pentru acest sport, de a-și însuși deprinderile de bază folosite în voleiul pe plajă și de a le da copiilor o șansă de a petrece o vacanță de vară cât mai plină.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de peste 100 de lei, transportul este gratuit.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta acest site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună.

Înainte de a vă mulțumi, vreau să vă asigur că viitorul acestui site nu este condiționat de existența sau inexistența donațiilor. Așa că nimeni nu trebuie să se simtă obligat în vreun fel de nimic. Ele pot doar mări numărul de materiale sau de fotografii, căci astfel voi avea fondurile necesare plătirii unor colaboratori, care să suplinească momentele, destul de dese, în care nu pot sta la laptop.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns