63 de participanți la Cursul de Perfecționare al Antrenorilor, primul susținut online. Întâlnirile virtuale ale tehnicienilor vor continua

O parte dintre participanții la Cursul de Perfecționare al Antrenorilor, susținut online

Colegiul de Antrenori din cadrul Federației Române de Volei s-a adaptat la noile tendințe și posibilități și a început online Cursurile de Perfecționare care au loc anual.
Prima întâlnire virtuală dintr-o serie ce se anunță mai lungă a avut loc vineri. Condusă de președintele Colegiului Central de Antrenori, vicepreședintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, aceasta a strâns în fața monitoarelor 65 de tehnicieni de la toate nivelele de vârstă. Subiectul primului curs a fost ”Să ne acceptăm și să ne ajutăm” și s-a bucurat de un mare succes. Așa cum indică și titlul, a fost vorba de discuții generale, pentru ”a sparge gheața” și pentru familiarizarea cu aplicația video, dar viitoarele întâlniri vor avea tematici mai precise.

O parte dintre participanții la Cursul de Perfecționare al Antrenorilor, susținut online
O parte dintre participanții la Cursul de Perfecționare al Antrenorilor, susținut online
Vineri, 5 iunie, la Cursul de Perfecționare al Antrenorilor de volei va fi și un invitat special

În continuare, Colegiul Central de Antrenori își propune să organizeze mai multe astfel de întâlniri, unele în format general, cu tehnicienii de la toate categoriile, iar altele specifice, pentru diversele eșaloane de vârstă. Unele dintre acestea vor avea și câte un invitat special. Săptămâna viitoare, de exemplu, vor fi programate două noi întâlniri, cea de vineri, 5 iunie, având și un invitat de marcă, un psiholog sportiv.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

63 de antrenori au participat la primul Curs de perfecționare desfășurat online
63 de antrenori au participat la primul Curs de perfecționare desfășurat onlineCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns