7 români candidează pentru Comisiile CEV sau FIVB. Când vor avea loc alegerile

Congresul CEV din luna octombrie va decide conducerea forului european pentru următorii 4 ani

6 români candidează pentru ocuparea unor poziții în diferite Comisii ale Confederației Europene de Volei (CEV), iar unul pentru Consiliul de Administrație al Federației Internaționale (FIVB).
La 19 iunie ar fi trebuit să aibă loc Adunarea Generală a CEV, care în acest an este și de alegeri. Din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta a fost amânată pentru 16 octombrie, atunci când se va decide atât numele președintelui CEV, cât și al componenților comisiilor forului continental pentru perioada 2020 – 2024. Locul Adunării Generale rămâne același stabilit inițial, Moscova.

Congresul CEV din luna octombrie va decide conducerea forului european pentru următorii 4 ani
Congresul CEV din luna octombrie va decide conducerea forului european pentru următorii 4 ani (FOTO: CEV)

Federațiile Naționale au putut trimite propunerile lor pentru funcția de președinte sau pentru acelea de membri ai comisiilor de specialitate până la 3 aprilie. După ce acestea au fost analizate, s-a stabilit și lista finală a candidaților. România are 6 reprezentați în lupta pentru comisiile europene și unul pentru reprezentații CEV din cadrul Consiliului de Administrație al FIVB.

AICI puteți vedea Lista candidaturilor pentru Comisiile CEV

AICI puteți vedea Lista candidaturilor pentru Consiliul de Administrație al FIVB
Pentru postul de președinte al forului european sunt două candidaturi: a actualului șef al CEV, sârbul Aleksandar Boricic, și al reprezentantului Estoniei, Hanno Pevkur.

Candidații români pentru Comisiile CEV și Consiliul de Administrație a FIVB

  • Consiliul de Administrație al CEV: Gheorghe Vișan.
  • Comisia Europeană de Volei pe Plajă a CEV: Adrian Pricop.
  • Comisia Cupelor Europene: Silvian Lungu.
  • Comisia Juridică a CEV: Sergiu Ștefănescu.
  • Comisia Arbitrilor din cadrul CEV: Oana Sârb.
  • Comisia de Organizare a Competițiilor din cadrul CEV: Gabriela Bulgariu.
  • Consiliul de Administrație al FIVB: Adin Cojocaru.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns