Adelina Ungureanu, transfer de senzație chiar de ziua ei: va juca în prima ligă italiană

adelina ungureanu va juca in Italia, la Cuneo

Adelina Ungureanu a avut cea mai frumoasă zi de naștere posibilă. Ea a devenit jucătoare în prima ligă italiană de volei chiar în ziua în care a împlinit 19 ani!
Legitimată în ultimul an la CSM București, cu care a terminat pe locul 2, dar  pentru care a evoluat și în Liga Campionilor, Adelina Ungureanu va evolua în sezonul următor în prima ligă italiană de volei, la Cuneo. Italiencele au terminat pe locul 8 precedenta ediție a campionatului, fiind eliminate de viitoarea campioană, COnegliano, în prima etapă a play-off-ului.

Adelina, care este și componentă a echipei naționale, a ”Transferul la Cuneo și sosirea în campionatul Italiei reprezintă un lucru extraordinar pentru mine, mă ajută să fac un pas imens spre voleiul de înaltă calitate. Sunt foarte fericită, abia aștept să înxcep sezonul și să îmi întâlnesc coechipierele, antrenori, conducătorii și fanii. Sunt foarte mândră de alegerea mea și sper că împerună vor putea să atingem obiectivele propuse. Am auzit numai lucruri bune despre orașul Cuneo, despre echipă, despre fani și despre atmosfera unică pe care o creează în UBI Banca Pala. Promit de pe acum că voi începe să studiez limba italiană în semn de ercunoștință pentru toți cei care au cerzut în mine. Mulțumesc familiei, care mereu m-a susținut, permițându-mi să-mi trăiesc visul, care acum a devenit realitate”, a declarat Adelina, conform site-ului oficial al italiencelor.
Născută pe 29 august 2000, Adelina Ungureanu a fost considerată mereu un copil minune al voleiului feminin românesc. Descoperită în orașul natal, Botoșani, ea a fost multiplă campioană națională la divese categorii de vârstă în vremea junioratului, majoritatea titlurilor fiind obținute cu Agroland, club la care a evoluat în perioada 2014-2017. În campionatul 2017/ 2018 a evoluat la Dinamo, iar în ultima ediție a întrecerii interne a fost transferată de campioana de la acea vreme, CSM București, cu care a evoluat și în Liga Campionilor.

A fost componentă a tuturor naționalelor României, jucând și la cele cu o categorie sau două mai mari decât ale ei. De asemenea, de trei ani, este componentă a naționalei de senioare.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns