Adelina Ungureanu va juca la Cuneo și în sezonul 2020/ 2021

Adelina Ungureanu, în atac pentru Cuneo

Voleibalista Adelina Ungureanu va continua cel puțin încă un sezon la prim-divizionara italiană Cuneo Granda Volley. Echipa a anunțat prelungirea contractului pe site-ul oficial.
La doar 19 ani, Adelina Ungureanu i-a convins pe italieni că merită să-i fie prelungit contractul prin prestațiile de excepție avute în partea a doua a campionatului, atunci când a jucat mult mai mult decât în tur și a făcut-o perfect. Doar oprirea competiției din cauza pandemiei de coronavirus a făcut ca ea să nu se remarce și mai mult în fazele finale ale campionatului. Recompensa a venit la începutul săptămânii, când i s-a oferit al doilea an de contract cu formația Cuneo Granda Volley.

”Pentru mine este o mare bucurie să pot continua la Cuneo. Campionatul trecut a fost unul special, în care am descoperit foarte multe lucruri și care, din păcate, s-a încheiat așa cum s-a încheiat. În Cuneo m-am simțit și mă simt foarte bine și abia aștept să revin în teren și să recompensez prin jocul meu încrederea pe care cei de aici o au în mine”, a declarat Adelina Ungureanu pentru site-ul oficial al grupării.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Adelina Ungureanu și-a prelungit contractul cu Cuneo: ”Vom avea o echipă tânără”

De asemenea, internaționala noastră, care a fost lăudată în timpul campionatului și pentru cum vorbește italiana, a spus ce așteaptă de la sezonul viitor: ”În campionatul următor vom avea o echipă tânără, care va fi condusă din teren de experimentata Noemi Signorile, cu care m-am confruntat de multe ori în România, în sezonul 2017/ 2018”, a mai spus cea care evoluează pe postul de secund.  În acel campionat, Adelina avea doar 17 ani, dar juca la Dinamo, iar Signorile evolua la CSM București, echipă cu care a și cucerit titlul de campioană, singurul din istoria ”tigroaicelor”.

Adelina Ungureanu, care va împlini 20 de ani la 29 iulie, este singura româncă din prima divizie a voleiului italian. Ca fapt divers, anul trecut, a semnat contractul cu italienii chiar de ziua ei.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns