Adrian Aciobăniței, după tragerea la sorți a Campionatelor Europene: ”Mă bucur că întâlnim asemenea adversare”

Adrian Aciobăniței, singurul titular al naționalei masculine de volei a României care evoluează peste hotare, în Germania, spune că nu se teme deloc de grupa de la Campionatul European din septembrie.
”E o grupă bună, chiar mă bucur că jucăm cu echipele pe care le avem ca adversare”, a spus, pentru doarvolei.ro, Adrian Aciobăniței. De trei ani jucător în Germania, tânărul voleibalist care evoluează pe postul de secund la VfB Friedrichshafen, spune că se bucură că nu am căzut cu Germania, care era în aceeași urnă valorică în care s-a aflat și Bulgaria. ”Nu aș fi dorit să picăm cu Germania, pentru că e o echipă mult mai puternică decât Bulgaria”, a afirmat Aciobăniței.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Laurențiu Lică despre adversarele de la Campionatul European de volei

Adrian Aciobăniței
Adrian Aciobăniței

Adrian Aciobăniței a fost operat la menisc

În vârstă de 21 de ani, Adi a trecut peste un moment mai greu în carieră. El a fost operat la menisc acum câteav luni, dar acum totul este bine, el revenind în programul echipei. „Acum mă simt foarte bine, mi-am revenit. Am început să mă antrenez la capacitate maximă, zi de zi. Am suferit o operație de menisc, mi s-a fisurat puțin. A fost nevoie să-mi scoată puțin din menisc pentru că îmi era blocat genunchiul și nu mai puteam juca fără operație. Dar totul a fost perfect și acum e foarte bine. Mă bucur că a trecut ce a fost mai rău”, a mai spus Adrian Aciobăniței pentru cititorii doarvolei.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Cristian Bartha despre adversarele de la Campionatul European de voleiAdrian Aciobăniței a fost căpitan la VfB Friedrichshafen în Liga Campionilor

El este singurul jucător român din faza grupelor actualei ediții a Ligii Campionilor. Tocmai pentru a-i reda încrederea în el, antrenorul formației VfB Friedrichshafen, antrenorul belgian Vital Heynen – cel care a condus Polonia spre al doilea titlul de campioană mondială – l-a investit pe Adi cu banderola de căpitan al echipei în meciul de pe propriul teren, pierdut cu 3-0 în fața rușilor de la Zenit St. Petersburg. Acolo unde chiar un neamț, Grozer, este una dintre vedetele echipei.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Gabriel Cherbeleață despre adversarele de la Campionatul European de volei

Adrian Aciobanitei a fost capitan la VfB Friedrichshafen
Adrian Aciobănitei a fost căpitan la VfB Friedrichshafen in meciuld e Liga Campionilor cu Zenit St. Petersburg

Turneul final al Campionatului European masculin de volei va avea loc în perioada 13-29 septembrie, în Belgia, Franța, Olanda și Slovenia și va fi primul cu 24 de naționale la start.

România va juca în Grupa A, care se va disputa la Montpellier, iar adversarele vor fi Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia și Grecia. Primele patru clasate vor merge mai departe.

Campionatul European 2019 (m): Componența grupelor

Grupa A (Franța): Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia, Grecia, ROMÂNIA

Grupa B (Belgia): Belgia, Serbia, Germania, Slovacia, Spania, Austria

Grupa C (Slovenia): Slovenia, Rusia, Finlanda, Turcia, Macedonia, Belarus

Grupa D (Olanda): Olanda, Polonia, Cehia, Estonia, Ucraina, Muntenegru.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns