Adrian Moroianu are nevoie de ajutorul nostru. Putem face o minune de Sărbători!

adrian moroianu apel umanitar volei
adrian moroianu apel umanitar volei
Apelul pentru ajutorarea lui Adrian Moroianu

Lumea voleiului trebuie să fie unită în aceste momente. Unul dintre componenții echipei care în 1993 a cucerit singurul titlu de campioană din istoria clubului Explorări Baia Mare, Adrian Moroianu, trece prin clipe foarte dificile.

În prezent antrenor al echipei de minivolei băieți de la CSM Ploiești, Adrian Moroianu (53 de ani) a fost diagnosticat, la 3 decembrie, cu ruptură de anevrism al arterei comunicante anterioare. După mai multe controale, medicii au stabilit că singura soluție pentru unul dintre jucătorii care au scris istorie în volei – fiind component al primei echipe din provincie care a cucerit titlul de campioană în istoria voleiului masculin – este embolizarea. Probabil că cei care au studii medicale înțeleg mai multe și știu să se explice mai bine. Cert este că această procedură care salvează vieți este și foarte scumpă. Se poate face, dar trebuie strânsă suma de 14.000 de euro.

Adrian Moroianu se află acum internat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București.

Pentru cine vrea să doneze, iată contul la care se pot face donații:

Cont Adrian Moroianu

Raiffesen Bank

RO59RZBR0000060006235267

Mai sus aveți și postarea care circulă de ieri pe Facebook referitoare la starea lui Adrian Moroianu, public pentru prima dată de Eduard Moroianu, pe pagina lui de Facebook. Să sperăm că putem să facem un bine în pragul Sărbătorilor de iarnă. Multă sănătate!

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns