Adriana Matei și Beata Vaida, după victoria de la Larnaca: ”E un vis devenit realitate”

volei plaja beata vaida adriana matei
volei plaja beata vaida adriana matei
Adriana Matei si Beata Vaida pot incepe petrecerea

Victoria în premieră pentru o pereche românească la un turneu satelit de volei pe plajă a declanșat, așa cum era firesc, fiesta pentru Beata Vaida și Adriana Matei, ca și pentru antrenorul lor, Adrian Pricop.

Când ne vom trezi dimineață și vom realiza ce am făcut, cu siguranță nu ne va veni să credem. Este un vis devenit realitate. A fost o atmosferă incredibilă și întotdeauna ne vom aminti de Cipru”, a declarat Adriana Matei, după finala câștigată cu 2-1 în fața polonezelor Kinga Kolosinska și Jagoda Gruszczynska.

CITEȘTE ȘI: Parcursul fetelor noastre la competiția de volei pe plajă de la Larnaca.

Ea a fost completată, tot pentru site-ul CEV, de Beata Vaida: ”Nimeni nu se aștepta să ajungem așa departe, dar am crezut în noi și am luat fiecare meci pe rând. Acesta a fost secretul succesului nostru. Mereu îmi voi aduce aminte cu plăcere de Larnaca, nu doar pentru că am câștigat, dar pentru că ne-am simțit cu adevărat susținute, ceea ce a însemnat enorm pentru noi”, a mai spus Vaida.

Iată în continuare câteva fotografii cu fetele noastre în acțiune și pe podiumul de premiere.

volei plaja beata vaida adriana matei
Adriana Matei si Beata Vaida pot incepe petrecerea

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns