Alegeri FRV: Au fost aleși cei 8 membri ai Consiliului Director

alegeri minge volei federatie

Au fost aleși cei 8 membri a Consiliului Director al Federației Române de Volei.
Ultimul capitol al alegerilor de la Federația Română de Volei a fost cel al alegerii celor 8 membri ai Consiliului Director. Practic, decizia membrilor FRV a fost să schimbe aproape total componența vechiului Consiliu Director, considerat de majoritatea drept marele rău care a guvernat peste acest sport din 2016 încoace. Iar numărul voturilor exprimă exact sentimentele alegătorilor. Drept urmare, fostul președinte al FRV, Gheorghe Vișan, a fost, ca să citez o formulare des utilizată în ultimii ani, în special în politică, ”aruncat la groapa de gunoi a istoriei”. A primit doar 27 de voturi, o adevărată palmă primită din partea unor alegători care în sfârșit s-au simțit eliberați.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Federației Române de Volei

CITEȘTE ȘI: Victorie categorică a lui Adin Cojocaru în lupta pentru președinția FRV
Cei 8 noi membri ai Consiliului Director

1 Marius Botea 85 voturi

2.Vladimir Bacșiș 81 voturi

3. Marius Lazăr 79 voturi

4. Nicoleta Gontea 69 voturi

5. Lucian Năstase 68 voturi

6. Silvian Lungu 66 voturi

7. Marius Stăncel 66 voturi

8. Mihai Ioanovici 58 voturi

Gheorghe Vișan nu a fost ales nici ca membru al Consiliului Director

Numărul de voturi primiți de cei care au ratat alegerea în Consiliul Director al FRV

9. Cristina Dorobanțu 56 voturi

10. Petrică Stancu 52 voturi

11. Nicolae Marin 36 voturi

12. Florin Grapă 33 voturi

13. Laurențiu Magdaș 33 voturi

14. Darius Meșca 32 voturi

15. Sergiu Ștefănescu 28 voturi

16.Cornel Itu 28 voturi

17. Gheorghe Vișan 27 voturi

18. Cătălin Buhăianu 25 voturi

19. George Peicea 20 voturi

20.Tudorel Arbunea 16 voturi

21. Mihai Marin 14 voturi

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.
Adunarea Generală a FRV a început cu o oră și jumătate mai târziu

Organizată la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, Adunarea Generală a Federației Române de Volei a adunat 154 de participanți, dintre care 6 de la structurile care urmau să fie dezafiliate. Programată să înceapă la ora 12.00, ea a debutat cu o oră și jumătate mai târziu, la ora 13.30, din cauza triajului epidemiologic și al verificării delegațiilor de la cele două porți de intrare în Complex.

Pentru că Adunarea Generală s-a ținut în aer liber, la intrare, fiecare participant a primit din partea FRV câte o umbrelă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns