Alegeri la FRV: A venit ziua cea mare. Adin Cojocaru este marele favorit la președinție

Adin Cojocaru, candidat la președinția Federatiei Romane de Volei

30 septembrie 2020 este data care ar putea rămâne în istoria voleiului drept ziua în care a început relansarea acestui sport în România. Este momentul alegerilor pentru funcțiile de conducere și, pentru prima dată după 16 ani, nu Gheorghe Vișan este favorit.
Mare favorit pentru ocuparea funcției de președinte în intervalul 2016 – 2020 este profesorul universitar doctor Adin Cojocaru (49 de ani), fost vicepreședinte al Federației în ultimii patru ani, un membru constant al Consiliului Director în ultimele mandate. Asta se traduce prin experiență, asta înseamnă acumularea cunoștințelor necesare ocupării cu succes a celei mai înalte poziții din voleiul românesc.

Conform informațiilor din teritoriu, Cojocaru și-a asigurat voturile marii majorități a alegătorilor, inclusiv din fief-ul tradițional al rivalului său, Gheorghe Vișan, astfel că, după părerea mea, este foarte posibil să asistăm la o victorie din primul tur. Printre cei care îl susțin de la distanță pe Adin Cojocaru, se numără și fostul căpitan al naționalei României, Bogdan Olteanu, care a transmis un mesaj alegătorilor. AICI puteți vedea mesajul fostului voleibalist.

Ce își propune să facă Adin Cojocaru în fruntea Federației Române de Volei

În cazul în care mai există indeciși, îi invit să citească interviul (în trei părți) acordat de Adin Cojocaru site-ului Doarvolei.ro. Acolo veți putea afla exact ce vrea să facă dacă va fi ales. Sunt foarte multe lucruri bune pentru voleiul românesc, așa cum veți vedea.

CITEȘTE ȘI: Prima parte a interviului cu Adin Cojocaru

CITEȘTE ȘI: Partea a doua a interviului cu Adin Cojocaru

CITEȘTE ȘI: Partea a treia interviului cu Adin Cojocaru

Chiar dacă pe lista candidaților la președinție mai figurează, în afara actualului președinte. Gheorghe Vișan (68 de ani), Oana Sârb și Mihai Duță, toată lumea știe că lupta se va duce între Cojocaru și Vișan. Iar dacă până acum actualul președinte al Federației Române de Volei era etern favorit, pentru că avea un sistem de vot foarte bine pus la punct, cu mulți apropiați – arbitri sau observatori – care, de exemplu, primeau delegații în alb din partea unor CSS-uri sau LPS-uri, acum și această tactică a picat, datorită deciziei Ministerului Educației și Cercetării de a interzice delegarea la Adunări Generale sau altfel de întâlniri de acest gen a altor persoane decât cele angajate la unitatea respectivă. În plus, umblă vorba prin târg că fostul arbitru internațional a fost părăsit de câțiva dintre susținătorii tradiționali, care au vrut să se urce în barca învingătoare înainte ca aceasta să fie lansată la apă.

Așadar, de miercuri, 30 septembrie, este foarte posibil să asistăm la o schimbare de putere pe care lumea voleiului o aștepta de cel puțin 8 ani, dar care nu a venit niciodată până acum.

Tot la Adunarea Generală se vor alege și noii vicepreședinți și membrii Consiliului Director. AICI aveți lista completă a candidaților.
Adunarea Generală Ordinară de Alegeri începe la ora 12.00

Adunarea Generală va avea loc la Complexul Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani, cu începere de la ora 12.00. Votul este ultimul punct pe ordinea de zi, așa că e posibil să aibă loc în jurul orei 15.30-16.00. Indiferent de oră, pe Doarvolei.ro veți putea vedea în timp real desfășurarea votului.

Din păcate, accesul presei la Adunarea Generală nu este permis de președintele Gheorghe Vișan – acesta a invocat dispozițiile DSP-ului, deși săptămâna trecută la Adunarea Generală a COSR, desfășurată în același loc, cu un număr sporit de participanți, presa a avut acces! Totuși, asta nu înseamnă că nu vom afla în timp real ce se întâmplă la cea mai importantă ședință a voleiului românesc din ultimii 20 de ani, astfel că vă invit să verificați din când în când site-ul, sau pagina de Facebook pentru a afla noutățile. Simt că ne așteaptă o zi mare!Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns