Aleksandar Boricic, reales președinte al CEV. Cine a reprezentat România la Adunarea Generală

Aleksandar Boricic a fost reales președintele CEV

Sârbul Aleksandar Boricic (72 de ani) a fost ales, pentru al doilea mandat consecutiv, în funcția de președinte al Confederației Europene de Volei (CEV).
În cadrul Adunării Generale a CEV, care a avut loc la Viena, Boricic a primit 36 de voturi ”pentru”, în timp ce contracandidatul său, estonianul Hanno Pevkur, a primit doar 19.

Născut în 1948, Boricic a fost internațional al Yugoslaviei, pentru care a jucat de peste 100 de ori în naționala de seniori. De asemenea, a fost și antrenor, dar din 1992 până în 2016 a fost președintele Federației de Volei din Serbia, sub toate denumirile posibile în acest interval de 24 de ani.

Aleksandar Boricic a fost reales președintele CEV
Aleksandar Boricic a fost reales președintele CEV (FOTO: CEV)

Tot în cadrul Adunării Generale a CEV au fost aleși și ceilalți 18 membri ai Consiliului de Administrație al CEV. De fapt, aleși au fost doar 18, pentru că patru au fost propuși de președinte, conform statutului. Aceștia au fost Renato Arena (Italia), Stanislav Shevchenko (Rusia), Miroslaw Przedpelski (Polonia) și Eric Adler (Danemarca).

Puteți vedea mai jos componența Consiliului de Administrație, acolo unde cel mai surprinzător nume este cel al reprezentantei Gibraltarului, Emma Labrador.
Componența Consiliului de Administrație al CEV

Aleksandar Boričić (SRB) – Președinte
Eric Adler (DEN)
Renato Arena (ITA)
Zdeslav Barac (CRO)
Geert De Dobbeleer (BEL)
Michel Everaert (NED)
Margaret Ann Fleming (SCO)
Lubomir Ganev (BUL)
Lubor Halanda (SVK)
René Hecht (GER)
Jalil Jafarov (AZE)
Emma Labrador (GIB)
Gernot Leitner (AUT)
Lennart Neovius (SWE)
Miroslaw Przedpelski (POL)
Metod Ropret (SLO)
Stanislav Shevchenko (RUS)
Eric Tanguy (FRA)
Gudmundur Helgi Thorsteinsson (ISL)

România, reprezentată de președintele Adin Cojocaru și vicepreședintele Oana Sârb

România a fost reprezentată la Adunarea Generală, pentru prima dată din 2001 încoace, de altcineva decât Gheorghe Vișan. Delegația noastră a fost compusă din noul președinte Adin Cojocaru și din vicepreședintele Oana Sârb.

Adin Cojocaru și Oana Sârb au reprezentat România la Adunarea Generală a CEV
Adin Cojocaru și Oana Sârb au reprezentat România la Adunarea Generală a CEV (FOTO: CEV)Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns