Alexia Căruțașu, 31 de puncte în victoria cu Ilbank. E prima într-un top individual din Turcia

Alexia Căruțașu este în mare formă

Alexia Căruțașu a fost din nou cea mai bună jucătoare a formației turce Yeșilyurt în etapa a 25-a a campionatului. Prestațiile individuale au dus-o pe locul 1 în clasamentul așilor și pe 2 în ierarhia celor mai bune marcatoare din prima divizie turcă.
Yeșilyurt, echipa care o are ca stea pe Alexia Căruțașu, s-a impus cu scorul de 3-1 (26-24, 11-25, 25-20,25-23) în deplasare, în fața celor de la Ilbank. Un meci în care Alexia Căruțașu a reușit nu mai puțin de 31 de puncte (26 din atac, 3 din blocaj și 2 din seviciu).

Aceasta este a doua prestație foarte bună a Alexiei în această săptămână, ea trecându-și la mijlocul săptămânii în cont alte 24 de puncte (18 din atac, 3 din blocaj și 3 din serviciu) în înfrângerea cu 3-2 suferită în deplasare, cu Galatasaray.

Alexia Căruțașu este în mare formă
Alexia Căruțașu este în mare formă

Yeșilyurt ocupă locul 9 în clasament

În urma acestor rezultate, Yeșilyurt ocupă acum locul 9 în clasament, cu 41 de puncte, dar cu doar 12 victorii. Vorbesc de victorii pentru că ele constituie factorul principal de departajare dintre echipe, astfel că deși Căruțașu și coechipierele sale au mai multe puncte decât ocupantele locurilor 7 (Aydin – 38 puncte), respectiv 8 (PTT – 39 puncte), acestea au mai multe victorii, deci sunt mai bine poziționate. Obiectivul celor din Yeșilyurt este să termine campionatul, din care mai sunt cinci etape, măcar pe locul 8, pentru că ocupantele locurilor 5-8 vor continua sezonul în acea grupă în care se vor lupta pentru ultimele locuri din cupele europene.
Alexia Căruțașu e prima în clasamentul așilor din Turcia

Pe plan individual, Alexia Căruțașu e decisă să cucerească topurile în acest an. Ea a urcat pe primul loc în clasamentul așilor, cu un total de 39 de puncte făcute direct din serviciu, cu două mai mult decât celebra Ebrar Karakurt. În clasamentul celor mai bune marcatoare din prima divizie turcă, Alexia este pe locul secund, cu exact 500 de puncte, cu 23 mai puțin decât Alesia Ryhkliuk, de la Galatasaray.ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns