Alexia Căruțașu și Francesca Alupei, premiate de FRV pentru performanța de la Europenele Under 16

alexia carutasu francesca alupei volei premiere

Supercupa României la volei masculin a debutat cu un moment festiv: premierea celor mai valoroase jucătoare românce de la Campionatul European Under 16.
Federația Română de Volei le-a premiat ieri, în deschiderea Supercupei României la volei masculin, dintre Volei Municipal Zalău și Arcada Galați, pe Alexia Căruțașu și pe Francesca Alupei. Prima a fost cea mai bună realizatoare a Campionatului European de volei feminin Under 16, în vreme ce a doua a fost cea mai valoroasă jucătoare la blocaj de la turneul final. Premierea a fost făcută de vicepreședintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, și de secretarul general al FRV, Constantin Ispas.

Echipa feminină a României a terminat pe locul 7 la Campionatul European Under 16, care anul acesta și-a disputat prima ediție din istorie.
alexia carutasu volei adin cojocaru
Alexia Carutasu este premiata de vicepresedintele Federatiei Romane de Volei, Adin Cojocaru

alexia carutasu francesca alupei volei premiere
Francesca Alupei si Alexia Carutasu au fost premiate de FRV
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns