Alice Kapelovies, după tragerea la sorți de la Europene: ”Poate părea o grupă ușoară, dar nu e așa”

Alice Kapelovies bucurie nationala romania

România și-a aflat adversarele din grupa de la turneul final al Campionatului European feminine de volei. Coordonatoarea echipei noastre naționale, Alice Kapelovies, a vorbit pentru Doarvolei.ro despre cum i se pare tragerea la sorți și ce speră de la această participare.
”La prima vedere poate părea o grupă mai ușoară, dar nu mi se pare deloc asa. Olanda, Croația sau Azerbaidjan sunt echipe foarte puternice. Cu toate acestea, sper să ne luptăm cot la cot cu ele și să ajungem cât mai departe”, a declarat pentru Doarvolei.ro Alice Kapelovies. În afara celor trei țări, România va mai juca în grupă contra Ungariei și Estoniei, aceasta din urmă fiind calificată în premieră la Europene.

CITEȘTE ȘI: Componența tuturor grupelor de la Campionatului European 2019

Românca era foarte fericită, pentru că marți a reușit să se califice, alături de colegele sale de la Știința Bacău, în sferturile de finală ale Cupei CEV, după o dublă victorie cu Sliedrecht. Aceasta este lider în campionatului Olandei, țară care ne va fi adversară la vară, dar coordonatoarea echipei naționale știe că altfel trebuie privite lucrurile în perspectiva turneului final al Europenelor. ”Sperăm sa fie așa, ca în cupele europene, dar cu siguranță meciurile vor arăta altfel la națională”, a mai spus ea.

Alice Kapelovies bucurie nationala romania
Alice Kapelovies se bucură după un set câștigat de echipa noastră

CITEȘTE ȘI: România, calificare dramatică la Campionatul European de volei 2019

Una dintre cele mai bune părți ale tragerii la sorți este că meciurile vor avea loc aproape de România, la Budapesta, așa că e de așteptat ca mulți compatrioți să fie în tribune, pentru a le încuraja pe fetele noastre. ”Ar fi o bucurie imensă să putem juca cu cât mai mulți români care să ne susțină în tribune, ne-ar ajuta și mai mult!”, a mai spus Alice Kapelovies.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns