Andrei Spînu după tragerea la sorți a Campionatului European: ”Este un moment unic pentru noi”

Andrei Spînu, alaturi de coechipierii sai

Continuăm seria declarațiilor internaționalilor români după tragerea la sorți a grupelor Campionatului European masculin de volei. Andrei Spînu, centrul naționalei României, este de părere că sorții nu au fost de partea noastră, dar pe de altă parte știe că el și coechipierii săi vor avea parte de un turneu de neuitat.
CITEȘTE ȘI: Ce spune Adrian Aciobăniței despre adversarele de la Campionatul European de volei

”Este cea mai grea grupă din cele 4, din punctul meu de vedere. Sigur că mi-aș fi dorit adversari mai accesibili, să avem șanse mai mari de calificare, dar pe de altă parte dacă stau să mă gândesc, este un moment unic pentru noi și va fi frumos să jucăm contra unor adversari pe care i-am văzut doar la televizor. Venim din ultima urnă valorică, era de la sine înțeles că adversarii aveau să fie echipe mai bine cotate”, a declarat Andrei Spînu pentru doarvolei.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Laurențiu Lică despre adversarele de la Campionatul European de volei

Andrei Spînu, alaturi de coechipierii sai
Andrei Spinu (nr. 19), alaturi de coechipierii sai, dupa calificarea la Europene

El știe și ce obiectiv are pentru turneul final din luna septembrie: ”Cred că dacă vom reuși să batem Grecia si Portugalia ar trebui să fim foarte mândri de noi. În restul meciurilor să jucăm curajos și să ne bucurăm de competiție”.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Cristian Bartha despre adversarele de la Campionatul European de voleiAndrei Spînu a fost coechipier la Olympiakos cu 3 viitori adversari din Grecia

Legitimat în campionatul 2015/ 2016 la Olympiakos Pireu, Spînu este singurul jucător din echipa noastră care cunoaște câțiva dintre jucătorii Greciei, una dintre adversarele noastre de la turneul final al Campionatului European. ”Am fost coleg de echipă cu 3 jucători din echipa națională a Greciei: ambii ridicători, Dmytro Filippov și Konstantinos Stivachtis și extrema Memelos Kokkinakis”, a mai spus pentru doarvolei.ro jucătorul nostru. În anul petrecut la Olympiakos, românul care va împlini 32 de ani pe 24 ianuarie a câștigat Cupa Greciei.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Gabriel Cherbeleață despre adversarele de la Campionatul European de volei

Andrei Spînu a cucerit Cupa Greciei la volei masculin
Andrei Spînu a cucerit Cupa Greciei cu Olympiakos Pireu
Turneul final al Campionatului European masculin de volei va avea loc în perioada 13-29 septembrie, în Belgia, Franța, Olanda și Slovenia și va fi primul cu 24 de naționale la start.

România va juca în Grupa A, care se va disputa la Montpellier, iar adversarele vor fi Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia și Grecia. Primele patru clasate vor merge mai departe.

Campionatul European 2019 (m): Componența grupelor

Grupa A (Franța): Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia, Grecia, ROMÂNIA

Grupa B (Belgia): Belgia, Serbia, Germania, Slovacia, Spania, Austria

Grupa C (Slovenia): Slovenia, Rusia, Finlanda, Turcia, Macedonia, Belarus

Grupa D (Olanda): Olanda, Polonia, Cehia, Estonia, Ucraina, Muntenegru.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns