Arcada Galați a câștigat Supercupa României la volei masculin

arcada galati volei masculin

Arcada Galați a câștigat primul trofeu al sezonului 2017/ 2018: Supercupa României la volei masculin.
Programată sâmbătă, la Ploiești, Supercupa României a fost câștigată de Arcada Galați. Deținătoarea Cupei României la volei masculin a învins cu scorul de 3-1 (17-25, 26-24, 26-24, 25-21) pe Volei Municipal Zalău, campioana din sezonul trecut. Meciul a durat 108 minute și, din motive pe care chiar nu le înțeleg, nu a fost televizat nici pe Facebook, așa cum am văzut că s-a putut fără probleme la meciuri de junioare sau la diverse cupe amicale (nu vreau să se înțeleagă că acele transmisiuni sunt date ca exemplu negativ, din contră, toate meciurile ar trebui să fie transmise așa).

Cel mai eficient jucător al partidei a fost, conform statisticii de pe site-ul FRV, Kovacevic, de la Arcada, autor a 16 puncte, dintre care 4 ași și 3 blocaje.

Înaintea partidei, Alexia Căruțașu și Francesca Alupei au fost premiate de Federația Română de Volei, așa cum ați putut vedea AICI.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns