Arcada Galați s-a calificat în semifinalele Diviziei A1. Dinamo și SCMU Craiova își dispută duminică ultimul loc din semifinale

Arcada Galați și bucuria calificării în semifinalele play-off-ului

Arcada Galați și-a confirmat statutul de favorită și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin, în dauna celor de la SCM Zalău. Duminică se stabilește ultima semifinalistă.

Arcada Galați a învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-18, 25-14) pe SCM Zalău, la capătul unui meci fără istoric. Lideri la finalul sezonului regulat, gălățenii nu le-au dat nici o șansă în acest meci ocupanților poziției a opta, calificându-se astfel în semifinalele campionatului cu scorul general de 2-1. Autor a 19 puncte, Nikula a fost de neoprit în atac pentru gălățenii care în acest meci și-au regăsit arma cu care-și descumpănesc adversarii: blocajul. Acum, ei au reușit nu mai puțin de 11 puncte prin acest procedeu (lider a fost Butnaru, cu 4), cu 6 mai multe decât își trecuseră în cont în meciul 2, pierdut cu 3-0 la Zalău. De altfel, AICI puteți vedea statistica generală a partidei dintre Arcada Galați și SCM Zalău.

În ceea ce-i privește pe zălăuani, aceștia au părut marcați de miza întâlnirii, principalii loc realizatori fiind anihilați perfect de jucătorii Arcadei. O calificare fără dubii a gălățenilor în semifinale, acolo unde își așteaptă adversara: învingătoarea meciului de duminică, dintre Dinamo și SCMU Craiova.

Duminică se joacă Dinamo – SCMU Craiova, în direct la TVR Sport

Duminică, în sala Dinamo, de la ora 18.00 și în direct la TVR Sport, se va decide ultima semifinalistă a play-off-ului. Dinamo primește vizita formației SCMU Craiova, un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Scorul general este 1-1, dar dacă s-ar fi dat note și la „impresia artistică”, oltenii erau învingătorii duelului. Ei au pierdut prima partidă cu 3-2 după ce au avut 2-0 la seturi și au ratat două mingi de meci, iar în a doua întâlnire, disputată la Craiova, s-au impus clar, cu 3-0.

Numai că deja e o axiomă faptul că nici un meci nu seamănă cu altul, așa că nimeni nu poate anticipa ce se va întâmpla la cea de-a treia partidă dintre Dinamo și SCMU Craiova. Dacă doriți să fiți martorii acestui duel din sală, e bine de știut că intrarea la acest meci este liberă. Dacă vreți să-l vedeți în direct la TV, partida va fi trasmisă în direct la TVR Sport. Dacă nu îl găsiți la TV, postul poate fi urmărit live pe TVRPlus.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns