Arcada Galați și-a luat centru din Bulgaria: Svetoslav Gotsev. Campioana s-a întărit pe toate posturile

Bulgarul Svetoslav Gotsev va juca la Arcada Galati

Arcada Galați, campioana României la volei masculin, a avut o campanie de achiziții foarte interesantă până în acest moment. Ultimul sosit este un jucător cu foarte mare experiență, din Bulgaria.
Centrul Svetoslav Gotsev este ultimul sosit la Arcada Galați. Cu o înălțime de 2.05 m, el este unul dintre cei mai valoroși și constanți jucători al naționalei Bulgariei, iar venirea lui în campionatul României este chiar un câștig pentru întrecerea internă. Și nu vorbesc doar din informațiile de pe net, ci pe el chiar l-am văzut la lucru în ultimii doi ani în 12 meciuri ale naționalei Bulgariei, în VNL, și mereu a fost unul dintre cei mai valoroși jucători al vecinilor de la sud de Dunăre. Repet, este un mare câștig și felicitări antrenorului Sergiu Stancu că a reușit să-l convingă să semneze cu echipa lui. De-a lungul carierei sale, Gotsev, care va împlini 29 de ani la 31 august, a mai evoluat în Italia, la Verona, Milano și Argos, în Germania, la Friedrichshafen, în Iran, la Shahrdari Tabriz, iar anul trecut a jucat în Rusia, la Dinamo Leningrad.

Svetoslav Gotsev în acțiune, contra Iranului, în meciul din VNL care a avut  loc la Plovdiv, în luna iunie 2019
Svetoslav Gotsev în acțiune, contra Iranului, în meciul din VNL care a avut loc la Plovdiv, în luna iunie 2019

Tot pe centru, Arcada s-a mai întărit cu Mihai Gheorghiță, internaționalul român care vine de la Volei Municipal Zalău, o mutare anunțată abia acum, deși era cunoscută în lumea voleiului de aproape două luni. Interesant este că Gotsev și Gheorghiță vor fi adversari direcți la Campionatul European din toamnă, România și Bulgaria fiind colege de grupă la Montpellier. De asemenea, Gotsev se va duela în Franța cu alți doi viitori coechipieri, Marian Bala și Ciprian Matei.În această pauză competițională, gălățenii au mai adus câțiva jucători foarte valoroși, totul și în intenția de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Ei trebuie să joace mai întâi în turul 2 preliminar contra deținătoarei titlului din Serbia, Vojvodina Novi Sad. Prima manșă va avea loc în România, în 5-7 noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu.

Așadar, din toamnă îi vom mai putea vedea la Arcada pe internaționalii români Marian Bala (secund) și Ciprian Matei (fals), pe moldoveanul Vasile Talpă (centru), dar și pe falsul olandez Niels Klapwijk, pe secundul estonian Kristo Kollo, sau pe ridicătorul spaniol Guillermo Hernan. Și perioada de transferuri încă nu s-a încheiat!
Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns