Ariana Pîrv, 22 de puncte în victoria lui AEK. Ce spune despre pauza de peste trei luni

Ariana Pîrv este la prima exeperiență în Grecia

Ariana Pîrv a fost cea mai valoroasă jucătoare a echipei sale, AEK Atena, în meciul câștigat cu 3-0 în fața celor de la Evosmou.
AEK s-a impus cu scorul de 3-0 (25-9, 25-20, 25-6) în fața ultimei clasate din grupa a doua, iar internaționala română a reușit 22 de puncte, cele mai multe dintre toate jucătoarele de pe teren.

Acesta a fost al doilea meci susținut de Ariana și de coechipierele sale după pauza de peste trei luni impusă de Federația Elenă de Volei din cauza pandemiei. Acum o săptămână, AEK a fost învinsă cu 3-0 de PAOK. Ultima partidă disputată de formația din Atena a avut loc la 24 octombrie!

Ariana Pîrv este la prima exeperiență în Grecia
Ariana Pîrv este la prima exeperiență în Grecia
Ariana Pîrv: ”A fost o perioadă grea”

A fost o perioadă grea, doar de antrenamente. Dar încet-încet ne întoarcem la normalitate. Cu răbdare, optimism și tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a declarat în exclusivitate pentru Doarvolei.ro, Ariana Pîrv. Jucătoarea noastră a povestit și cum s-a pregătit în această perioadă de pauză forțată: ”Am avut aproape o lună de antrenamente, cu restrictii, bineînțeles, fără sală de forță, doar volei… Sălile de fitness sunt tot închise, a fost greu, dar am încercat să ne pregătim cât mai bine posibil”, a mai spus ea.

Chiar dacă pauza a fost atât de mare, sistemul competițional a rămas neschimbat. Echipele sunt împărțite tot în două grupe, primele trei clasate urmând să joace în play-off. În prezent, AEK ocupă locul al treilea în grupa a doua.Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns