Ariana Pîrv are două motive de bucurie: e în echipa etapei și a mai venit un român la AEK Atena

Ariana Pîrv joacă la AEK Atena din luna august

Internaționala română Ariana Pîrv are toate motivele să se felicite pentru că a decis să accepte oferta celor de la AEK Atena. Ea s-a adaptat perfect la formația din capitala Greciei și acest lucru s-a văzut din primul meci când, grație prestației ei, a fost aleasă în echipa etapei inaugurale. În plus, de săptămâna trecută, mai are un motiv de bucurie.
De câteva zile, Ariana nu mai este singurul sportiv legitimat la AEK Atena care vorbește românește. Clubul ”galben-negru” l-a legitimat la echipa de fotbal pe internaționalul Ionuț Nedelcearu. ”Deocamdată nu ne-am întâlnit, pentru că el abia s-a transferat, dar toată lumea de aici este foarte încântată de achiziție, sunt convinși să îi va ajuta să lupte pentru titlu. Sunt foarte bucuroasă că ne strângem mai mulți români la acest club, sunt convinsă că va avea mult succes, pentru că toată lumea se poartă foarte frumos cu noi, iar condițiile sunt excepționale”, a declarat Ariana Pîrv pentru doarvolei.ro.

Ariana Pîrv, în sala de trofee a clubului AEK Atena
Ariana Pîrv, în sala de trofee a clubului AEK Atena
Bună cunoscătoare a fotbalului, pentru că partea masculină a familiei a practicat ”sportul rege” la nivel înalt (tatăl, Cristi, a jucat la Dinamo, Armătura Zalău, Poli Iași și ”U” Cluj, iar fratele, Rareș, a evoluat la Școala de Fotbal Ivansuc din Cluj, Gloria Bistrița, FC Vaslui și Parana, din Brazilia), Ariana recunoaște că l-a urmărit pe Ionuț în câteva meciuri, la televizor: ”L-am văzut jucând la Europeanul de tineret de anul trecut, și apoi am văzut și câteva meciuri de-ale lui la naționala mare”, spune ea.

Ionuț Nedelcearu a fost învoit de la națională pentru a semna cu AEK și a face primele antrenamente și amicale cu noua lui echipă
Ionuț Nedelcearu a fost învoit de la națională pentru a semna cu AEK și a face primele antrenamente și amicale cu noua lui echipă

Ariana Pîrv, bucuroasă că a semnat cu AEK Atena

În ceea ce privește voleiul, Ariana este foarte bucuroasă că a semnat cu AEK, club despre care auzise foarte multe lucruri frumoase din poveștile depănate tatălui ei de bunul lui prieten, Anton Doboș, fost internațional român de fotbal și fost star la atenieni. ”Am făcut cea mai bună mutare posibilă. Mă simt extraordinar de bine, toată lumea se poartă foarte frumos cu noi. Simțim că suntem respectate, toată lumea din jurul echipei este pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ne ajute oricând avem nevoie de ceva”, povestește jucătoarea noastră.

Ariana Pîrv a fost cea mai bună jucătoare a meciului câștigat de AEK Atena în deplasare, la Evasmou Aias
Ariana Pîrv a fost cea mai bună jucătoare a meciului câștigat de AEK Atena în deplasare, la Evasmou Aias
Partea bună este că în Grecia este scutită de stresul testelor de coronavirus. ”Chiar dacă suntem obligați să purtăm măști în interior – nu și la antrenamente sau meciuri – aici nu se fac teste Covid înaintea partidelor. De fapt, nu am făcut niciunul de când am ajuns în Grecia. Singura obligație este aceea de a ne trece într-un caiet ora la care am ajuns la sală”, a mai spus Ariana Pîrv (24 de ani).

Ariana Pîrv este starul formației AEK Atena
Ariana Pîrv este starul formației AEK Atena
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns