Ariana Pîrv, după victoria clară cu Georgia: ”Când ai un colectiv unit, devine totul mult mai ușor”

ariana pîrv in atac in meciul Romania - Georgia

Cu 11 puncte realizate, Ariana Pîrv a fost una dintre jucătoarele care au contribuit decisiv la victoria naționalei de volei a României în fața Georgiei, scor 3-0.
La finalul partidei cu Georgia de la Alexandria, în care a reușit cele mai multe puncte pentru România (11), alături de Rodica Buterez, extrema echipei noastre a recunoscut pentru doarvolei. ro că ”deși părea un meci ușor, nu a fost așa, pentru că veneam după puțin timp petrecut împreună la antrenamente. Atmosfera a fost foarte bună și am jucat toate ca o echipă unită, iar acest lucru cred că s-a văzut în teren. Echipa a mers bine datorită faptului că a fost foarte multă comunicare în teren. Ne-am ajutat la fiecare punct, indiferent că se greșea sau se câștiga. Ne-am ajutat toate. Când ai un colectiv unit, devine totul mult mai ușor. Cam asta a fost azi, încă avem mult de muncit, suntem doar la început, dar dacă continuăm să lucrăm tot așa în fiecare zi sunt convinsă că va fi și mai bine”, a declarat Ariana pentru doarvolei.ro.

ariana pîrv in atac in meciul Romania - Georgia
Ariana Pîrv în atac în meciul cu Georgia, de la Alexandria (foto: CEV)

Sâmbătă, în victoria cu 3-0 (25-14, 25-14, 25-20) obținută în fața Georgiei, naționala noastră a fost condusă de pe margine de italianul Maurilio Anfuso. Acesta este secundul noului antrenor al echipei feminine, compatriotul său Luciano Padulla, care nu a putut fi prezent încă alături de echipă, deoarece fiind și profesor universitar nu avea cum să își lase baltă studenții, mai ales pentru o partidă relativ simplă, cum se anunța cea cu Georgia.
Ariana Pîrv a mai lucrat cu noul selecționer, Luciano Pedulla, în perioada junioratului

Formată din punct de vedere voleibalistic în Italia, Ariana Pîrv îl cunoaște foarte bine pe Pedulla și spune că absența lui fizică de la meciul cu Georgia nu s-a simțit, pentru că a fost substituită foarte bine de asistentul său: ”El e secundul lui de mult timp și a învățat foarte multe de la el”, a spus ea. Pîrv recunoaște că a fost foarte bucuroasă atunci când a auzit cine este noul selecționer. ”Când eram junioară am lucrat mult timp cu Pedulla în Italia, deci multe lucruri le-am învățat de la el. M-am bucurat foarte mult când am auzit că a fost numit antrenorul echipei naționale. Am lucrat pe stilul lui mulți ani. Mă bucur că l-am regăsit și mai ales la vârsta asta, la care încă pot să învăț foarte multe”, a mai spus jucătoarea care în ultimul an a jucat la Dinamo.

Nationala feminina de volei a Romaniei inaintea debutului in editia 2019 a Silver League
Nationala Romaniei la debutul in European Silver League 2019 (foto: CEV)

Ariana Pîrv și-a serbat ziua de naștere în cantonament

Pentru Ariana Pîrv, meciul cu Georgia a fost important și din punct de vedere personal. A fost primul disputat la vârsta de 23 de ani, ea aniversându-și ziua de naștere vineri, pe 24 mai, în cantonamentul din Alexandria. Așa cum recunoaște, deja s-a obișnuit să își serbeze aniversarea alături de coechipiere: ”A fost a treia oară când mi-am serbat ziua de naștere la lotul național. Iar când jucam în Italia mi s-a întâmplat de alte patru ori să fiu în cantonament pe 24 mai”, a dezvăluit cea care a primit vineri un tort de ciocolată din partea staff-ului și coechipierelor.

Ariana Pîrv a primit un tort de ziua ei din partea coechipierelor
Ariana Pîrv și tortul primit din partea coechipierelor la aniversarea celor 23 de aniCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns