Ariana Pîrv, după victoria cu Israel: ”Știam că va fi un meci mai ușor, am fost toate foarte motivate”

Ariana Pîrv în atac în meciul cu Israelul

Ariana Pîrv a fost cea mai eficientă jucătoare a echipei feminine de volei a României în victoria cu Israelul, scor 3-0, care a asigurat în mare măsură câștigarea Grupei A a Silver League de către echipa noastră.
După acest succes, care putem spune că a asigurat calificarea echipei noastre în finala Silver League, Ariana Pîrv a vorbit cu doarvolei.ro despre meciul disputat la Alexandria, dar și despre cum s-a simțit cu antrenorul Luciano Pedulla pe bancă, știut fiind că acesta s-a aflat la primul meci ca antrenor principal al formației române.

”A fost un meci diferit față de cel disputat la Haifa, în urmă cu o săptămână. Știam că va fi mai ușor pentru că am jucat acasă și am fost mai motivate”, a declarat Ariana Pîrv. Pentru cei care nu mai știu, în Israel, gazdele au învins cu 3-2. De aceea era foarte important ca echipa noastră să obțină o victorie de trei puncte în fața aceleiași adversare.

La această partidă, pe banca formației noastre s-a aflat pentru prima dată antrenorul italian Luciano Pedulla. Ariana, care a lucrat cu el și în anii junioratului, spune că venirea lui a contat în obținerea unei victorii importante pentru viitorul acestei echipe. ”A contat, desigur, că l-am avut pe Luciano Pedulla pe bancă, dar ne-a ajutat tot staff-ul pentru pregătirea meciului”.

Dacă România își respectă condiția de favorită în următoarele trei meciuri (primul va avea loc acasă, în compania Ciprului, miercuri), atunci echipa noastră va juca, la finalul lunii, finala Silver League. Adversară îi va fi învingătoarea Grupei B, iar pentru acest loc se luptă Slovenia și Grecia. În acest moment, cu două meciuri rămase de disputat, lider e Slovenia, cu trei victorii și 10 puncte, iar pe locul 2 este Grecia, cu 3 victorii și 9 puncte. În ultima etapă, adică sâmbătă, vom avea meciul Slovenia – Grecia, care va stabili numele echipei cu care vor juca tricolorele pentru promovarea în Golden League. Ariana Pîrv are o favorită ca adversară: ”Atât Slovenia, cât și Grecia, sunt echipe bune. Noi trebuie să ne concentrăm pe următoarele trei meciuri și să ne facem jocul nostru. Dar de preferat cred că e Grecia”, a mai spus jucătoarea noastră.CITEȘTE ȘI:   Naționala feminină a României joacă marți prima manșă a finalei Silver League

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f): Sâmbătă avem etape complete în Seria Est și în Seria Vest

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns