Au fost numiți antrenorii loturilor de junioare, cadete și speranțe (f)

dan jitaru junioare nationala volei
dan jitaru junioare nationala volei
Dan Jitaru va antrena nationala de junioare a României

Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federației Române de Volei a oficializat azi numirea noilor tehnicieni la naționalele feminine de speranțe, cadete și junioare.

Astfel, de azi, antrenorii celui mai mic lot al României, cel de speranțe, vor fi Mircea Spătăcean și Adrian Mihăilă.

Antrenorii lotului de cadete vor fi Istvan Bokor și Sorina Moise.

Antrenorii lotului de junioare vor fi Dan Jitaru și Traian Șnel.

Mult succes tuturor, mai ales că toți vor avea în această vară acțiuni de pregătire, care se vor încheia cu participarea la Balcaniadă.

La masculin, singura necunoscută e legată de echipa tehnică a echipei de speranțe, care va fi definitivată în zilele următoare. În rest, antrenorii loturilor de cadeți și juniori sunt aceiași de la ultimele acțiuni. La cadeți pe banca tehnică se află Stelian Ghițun și Mircea Itt, în vreme ce la juniori, conducerea tehnică e asigurată de Ovidiu Macarie și Daniel Săvoiu.
Și la băieți fiecare lot are în această vară câte o Balcaniadă. În plus, juniorii vor participa, la începutul lunii iulie, la faza a treia a calificărilor pentru Campionatul European. Multă baftă tuturor!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns