Azi se joacă primele meciuri oficiale ale sezonului intern de volei feminin: Alba Blaj – CSM Bucureşti în Cupa României şi Penicilina – Medicina, în Divizia A1

alba blaj volei feminin echipa
alba blaj volei feminin echipa
Alba Blaj, echipa pentru sezonul 2016/ 2017

Primele meciuri din competiţiile interne de volei feminin au loc în această după-amiază. Unul în Cupa României şi altul în Divizia A1.

În Cupa României, la Blaj, echipa locală, Alba, va primi vizita formaţiei CSM Bucureşti. Cele două echipe vor disputa prima manşă a semifinalelor, partida fiind programată de la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct la DigiSport 3.

În Divizia A1 va avea loc, la Iaşi, restanţa din etapa a 13-a, dintre Penicilina şi Medicina Târgu Mureş. Meciul va începe la ora 17.00.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns