Balcaniada de cadeți: România și-a aflat adversarele din grupă

romnaia volei nationala cadeti
romnaia volei nationala cadeti
Nationala de cadeti a Romaniei intr-o fotografie din 2015, cand jucat inca la sperante

La Istanbul, unde a avut loc consfătuirea anuală a Asociației Balcanice de Volei, s-a efectuat și tragerea la sorți a grupelor Campionatelor Balcanice la diverse categorii de vârstă.

Echipa României de cadeți – jucători născuți în 1999 sau mai mici – va juca în grupa A a Campionatelor Balcanice, alături de echipele Serbiei, Greciei și Muntenegrului.

În grupa B vor juca echipele Bulgariei, Kosovo, Turciei și Moldovei. 

Campionatul Balcanic de volei pentru cadeti va avea loc în perioada 5-9 iulie, în localitatea bulgară Dobrici.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Balcaniada de cadeți: România și-a aflat adversarele din grupă

Lasă un răspuns