Balcaniada de speranțe (f): România și-a aflat adversarele

teren volei foto
teren volei foto
Visele prind realitate pe terenul de volei

Naționala feminină de speranțe a României și-a aflat adversarele din grupa de la Campionatul Balcanic ce va avea loc la vară.

Naționala de volei feminin a României formată din jucătoare născute în 2002 sau mai mici și-a aflat adversarele din grupa de la Balcaniadă. Fetele noastre vor face parte din Grupa B, alături de Serbia și Grecia.

În Grupa A vor juca Turcia, Kosovo, Muntenegru și Bulgaria.

Competiția va avea loc în perioada 13-17 iulie, în localitatea bulgară Kazanlak.
AICI vedeți unde, când și cu cine va juca naționala masculină de speranțe.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns