Bogdan Olteanu este vicecampion al Braziliei cu Volei Brasil Kirin (FOTOGALERIE)

bogdan olteanu superliga braziliei kirin
Bogdan Olteanu si coechipierii sai, la festivitatea de premiere a Superligii Braziliei

Bogdan Olteanu și echipa lui, Volei Brasil Kirin, au pierdut finala Superligii Braziliei la volei masculin, dar românul a scris o pagină de istorie pentru voleiul românesc.

Volei Brasil Kirin a fost învinsă cu scorul de 3-1 (23-25, 25-23, 25-15, 30-28) de Sada Cruzeiro, liderul sezonului regulat, în finala Superligii Braziliei, care a avut loc la Brasilia, în fața a aproape 15.000 de spectatori. A fost un meci excepțional, disputat pe durata a două ore și 20 de minute, în care experiența jucătorilor de la Sada Cruzeiro în astfel de finale – ei erau deja de trei ori campioni – și-a spus cuvântul.

Deși au fost învinși, Bogdan Olteanu și echipa lui au scris istorie în Brazilia, fiind pentru prima dată în istorie în finala Superligii. În ceea ce-l privește pe Bogdan, acesta a scris istorie pentru România, fiind primul român care joacă în finala Superligii masculine de volei.

Iată câteva imagini cu Bogdan în acțiune și la festivitatea de premiere.


bogdan olteanu volei brasil kirin argint superliga volei bogdan olteanu volei brasil kirin argint superliga volei 5

bogdan olteanu superliga braziliei kirin
Bogdan Olteanu si coechipierii sai, la festivitatea de premiere a Superligii Braziliei

bogdan olteanu volei brasil kirin argint superliga volei 2 bogdan olteanu volei brasil kirin argint superliga volei 1 bogdan olteanu volei brasil kirin argint superliga volei 3

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns