Bogdan Olteanu înaintea finalei Superligii Braziliei: ”Duminică vom lupta până la capăt”

bogdan olteanu volei brasil kirin
bogdan olteanu volei brasil kirin
Bogdan Olteanu in atac

Doar o zi îi mai desparte pe Bogdan Olteanu și pe echipa lui, Volei Brasil Kirin, de un moment istoric: disputarea finalei Superligii Braziliei. Cum este un moment istoric nu doar pentru club, în presa locală apar multe interviuri cu eroii de duminică. Bogdan Olteanu a acordat un astfel de interviu. Iată câteva declarații date de jucătorul nostru.

Să vii într-o țară nouă, o cultură nouă și apoi să joci o finală de Superligă nu e o sarcină ușoară.

Pentru ridicătorul argentinian Demian Gonzales și pentru secundul român Bogdan Olteanu, jucători ai formației Volei Brasil Kirin, lucrurile au avut un curs firesc. Perechea de străini s-a alăturat echipei la începutul acestui campionat, i-a cucerit pe fani și a reușit să continue șirul de succese obținut în alte campionate.

Olteanu are un istoric impresionant de finale jucate în cariera de voleibalist. A disputat finale de ligă în Germania, Spania – de două ori – Franța și chiar și în Argentina. În Brazilia, el încearcă să recompenseze dragostea cu care a fost primit de suporteri.

”Nu e prima mea experiență într-o țară nouă. Din acest motiv, pentru mine e foarte important să cunosc oamenii, locurile, cultura, obiceiurile și orice altceva. Cred că din cauza asta, eu și familia mea suntem capabili să ne adaptăm foarte repede. Plus că am avut sprijin tot timpul. Și faptul că suntem în finală e o formă de răsplată pentru efortul depus”, declară purtătorul tricoului cu numărul 9.

”În timpul campionatului am avut dificultăți ca jucători individuali și ca echipă. Asta ne-a întărit și ne-a pregătit pentru finală. Sunt mândru pentru tot ce am realizat până acum noi, Volei Brasil Kirin, iar duminică vom lupta până la capăt”, a încheiat Bogdan.

AICI aflați detalii despre finala de duminică a Superligii Braziliei la volei masculin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns