Bogdan Olteanu luptă în această seară pentru calificarea în finala Superligii Braziliei

bogdan olteanu volei brasil kirin
bogdan olteanu volei brasil kirin
Bogdan Olteanu in atac pentru Volei Brasil

Bogdan Olteanu, unul dintre cei mai importanți jucători de volei din România ultimilor 30 de ani, are în această seară un meci foarte important: va lupta, alături de coechipierii săi de la Volei Brasil Kirin, pentru calificarea în finala campionatului Braziliei.

Volei Brasil Kirin, la care Bogdan Olteanu a fost titular pe tot parcursul campionatului, joacă de la ora locală 19.00 (joi, ora 1.00 în România) contra formației Funvic, în cel de-al treilea meci al semifinalei Superligii Braziliei. Cum Volei Brasil Kirin a terminat pe locul 3, iar adversara pe locul al doilea în sezonul regulat, Bogdan și coechipierii săi vor juca acest meci decisiv (în această fază se joacă 2 din 3) în deplasare.

Acum, evident, scorul este egal, 1-1, fiecare echipă câștigând partida disputată pe teren propriu.

Multă baftă, Bogdane!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns