Bogdan Paul, noul antrenor principal al campioanei Ungariei, Bekescsaba

paul bogdan este noul antrenor de la bekecscaba

Bogdan Paul a schimbat campionatul. După ce a condus pe Agroland Timișoara în ultimul an și jumătate, el va fi noul antrenor principal al campioanei Ungariei la volei feminin, Bekescsaba.
După desființarea formației Agroland Timișoara la finalul turului Diviziei A1 la volei feminin, antrenorul Paul Bogdan nu a rămas șomer decât o săptămână. El a fost numit în funcția de antrenor principal al campioanei Ungariei la volei feminin, Bekescsaba.

Relațiile dintre tehnicianul român și formația maghiară erau foarte bune, de-a lungul ultimului an Agroland și campioana Ungariei disputând mai multe amicale, în care oficialii formației din țara vecină și-au putut face o idee despre concepția de joc a românului, dar și despre ce dorește de la echipa și jucătoarele pe care le antrenează. Iar acum, aflând că tehnicianul a rămas fără obiectul muncii, i-au făcut această ofertă de nerefuzat.

Ofertă de nerefuzat deoarece Bekescsaba este echipa care domină voleiul feminin din Ungaria de ceva timp, mărturie fiind cele cinci titluri de campioană cucerite. Și, mai mult decât atât, are o infrastructură umană și materială care ar trebui să fie dată exemplu tuturor echipelor din România.

Paul Bogdan va începe activitatea la noua sa echipă imediat, pentru că pe 12 ianuarie are primul meci, iar până în 20 ianuarie va disputa alte trei partide.Paul Bogdan era suspendat pentru 6 luni în România

Noul antrenor al campioanei Ungariei, Paul Bogdan a pus capăt unei perioade negre din carieră. Suspendat pentru 6 luni din activitate de către FRV pentru niște incidente petrecute la meciul de la Bacău, din finalul campionatului trecut, el și-a condus echipa din tribună în turul actualei ediții a Diviziei A1. Și nimic nu poate fi mai rău pentru un profesionist decât să nu-și poată face meseria. De acum, toate aceste lucruri sunt istorie și românul poate sta din nou acolo unde îi este locul, pe bancă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns