Bogdan Tănase a fost prezentat ca antrenor al naționalei masculine de volei a Ungariei

bogdan tanase ungaria conferinta presa

Antrenorul Stelei, Bogdan Tănase, a fost prezentat sâmbătă în mod oficial ca antrenor al naționalei masculine de volei a Ungariei.
Tănase a fost prezentat într-o conferință de presă ce a avut loc în timpul turneului Final Four al Cupei Ungariei. Alături de el s-a aflat și selecționerul echipei feminine a vecinilor noștri, belgianul Jan de Brandt.

”Mulțumesc pentru oportunitatea de a lucra la naționala maghiară. Sper să fim împreună cât mai mult timp. Anul acesta avem o sarcină foarte serioasă, pentru că vrem să avem o reprezentare cât mai bună în Liga Europei, dar și în preliminariile Campionatului European. Am vrut să asist la turneul final al Cupei Ungariei, pentru că am vrut să încep deja să mă familiarizez cu jucătorii”, a declarat Bogdan Tănase.

El are ca obiectiv calificarea la turneul final al Campionatului European și va antrena în paralel și Steaua și naționala Ungariei. AICI puteți citi mai multe despre înțelegerea dintre Bogdan Tănase și Federația Maghiară de Volei.
bogdan tanase ungaria conferinta presa 1
Bogdan Tanase, in timpul conferintei de presa de prezentare ca selectioner al Ungariei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns