Bogdan Tănase e noul antrenor al formației Steaua

Bogdan Tanase, alaturi de cativa fani al fostei sale formatii
Bogdan Tanase, alaturi de cativa fani al fostei sale formatii

 

Steaua are, de vineri, un nou antrenor principal. Acesta este Bogdan Tănase, fostul secund al lui Stelian Moculescu la VfB Friedrichschafen, vicecampioana Germaniei.

Conform anunțului celor de la Steaua, Bogdan Tănase va fi ajutat de fostul principal al echipei, Răzvan Roşu. Noul tehnician are planuri mari cu bucureștenii, la care a aranjat deja transferul a cinci jucători din străinătate. ”Pe Ivan Kostic, noul coordonator al echipei, mi l-am dorit foarte mult. Am fost să-l văd personal, este al treilea coordonator de la naţionala Serbiei. Am mai adus în poziţia de centru principal pe Nemanja Cubrilor, iar centru secund, pe Milan Peric, ambii sunt jucători sârbi care au activat în Italia, respectiv Franţa. O altă achiziţie de calitate o reprezintă germanul Jan Marko”, a explicat Tănase pentru site-ul oficial al CSA Steaua.

Evident, până la definitivarea lotului mai e ceva timp, intenția fiind, cel puțin la nivel declarativ, de a face o combinație între jucători români și străini.


Avem toată susţinerea clubului. Pe baza bugetului care ne-a fost pus la dispoziţie, am convenit împreună cu managerii şi conducerea că am putea să ne batem pentru reprezentarea internaţională, adică să ne clasăm intern pe locurile 1-6. Automat, asta înseamnă de la Cupa Balcanică, până la cele trei cupe europene. Într-adevăr, la prima vedere sunt obiective îndrăzneţe pentru o echipă nou-promovată, dar părerea mea este că merită să încercăm”, a mai spus noul antrenor stelist.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns