Bogdan Tănase trece la voleiul feminin și va antrena echipa Cristinei Pîrv. Primul obiectiv: promovarea

Echipa de volei ACS Volei Turda Cristina Pîrv pentru sezonul 2020/ 2021

Cristina Pîrv se anunță a fi un manager la fel de bun precum a fost și ca jucătoare. Ea a dat o lovitură de senzație și l-a instalat ca antrenor principal al formației pe care o conduce și căreia i-a ”împrumutat” numele, ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, pe Bogdan Tănase!
Antrenor cu ani buni în spate de activitate la nivelul cel mai înalt al voleiului masculin, acesta a acceptat propunerea fostei internaționale românce și va pregăti divizionara secundă din Turda cu obiectivul declarat de a promova în prima ligă. El va fi ajutat de Alexandru Lazău și de Vlad Toma.

Bogdan Tănase, alături de Cristina Pîrv, Vlad Toma și Alexandru Lazăr
Bogdan Tănase, alături de Cristina Pîrv, Vlad Toma și Alexandru Lazăr (FOTO: ACS Volei Turda Cristina Pirv)

Obiectivul lui Bogdan Tănase: promovarea în Divizia A1 cu ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

„Pentru mine, să antrenez fete este o noutate, dar e o provocare pe care am acceptat-o cu mare plăcere. Am venit să ajut o fostă mare glorie a voleiului care are curajul să investească în voleiul românesc. Îmi place foarte mult proiectul și am decis să mă implic pentru a putea readuce voleiul turdean în prima ligă și de ce nu, în cupele europene. Principalele noastre obiective sunt promovarea în Divizia A1, dar și a sportivelor locale, a turdencelor”, a declarat Bogdan Tănase, care anul trecut a pregătit pe Volei Municipal Zalău, care s-a retras apoi din Divizia A1 și de la care încearcă în continuare să obțină, pe căi legale, banii datorați de ardeleni pentru munca depusă acolo.

Echipa de volei ACS Volei Turda Cristina Pîrv pentru sezonul 2020/ 2021
Echipa de volei ACS Volei Turda Cristina Pîrv pentru sezonul 2020/ 2021 (FOTO: ACS Volei Turda Cristina Pirv)
ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” are jucătoare tinere

Tehnicianul care este și selecționerul naționalei de seniori a Ungariei, este încrezător în ambiția și determinarea sportivelor: „Fetele sunt tinere – avem cinci sportive care au sub 19 ani, iar cea mai mare are 28 de ani – dar sunt dornice să facă performanță, își doresc foarte mult promovarea”, spune antrenorul. Cu toate acestea, lucrurile merg foarte bine, iar echipa așteaptă să plece în primul turneu împreună, la Craiova, lucru care se va întâmpla la finalul acestei săptămâni.

Echipa de volei ACS Volei Turda Cristina Pîrv pentru sezonul 2020/ 2021
Echipa de volei ACS Volei Turda Cristina Pîrv pentru sezonul 2020/ 2021 (FOTO: ACS Volei Turda Cristina Pîrv)

Cristina Pîrv: ”Echipa va fi în cele mai bune mâini”

Cristina Pîrv, managerul echipei, era foarte bucuroasă de achiziția făcută, care chiar este o mare lovitură, după părerea mea: „Mă bucură foarte mult faptul că Bogdan Tănase a acceptat să fie antrenorul nostru principal. Încă din cadrul primelor discuții pe care le-am avut, mi-am dat seama că împărtășim aceleași valori, idei, strategii, astfel că am știut că din momentul în care vom bate palma, echipa va fi în cele mai bune mâini. Iar antrenamentele avute până în prezent mi-au demonstrat că nu m-am înșelat. Bogdan a luat rapid pulsul echipei și muncim împreună pentru a ne atinge obiectivele. Îi admir profesionalismul și dăruirea, lucruri care se văd în cadrul fiecărui antrenament. Știe să se impună în fața fetelor, dar și să le înțeleagă atunci când e nevoie”, a declarat Cristina, care este președintele ACS Volei Turda, Cristina Pîrv și a cărei fată, Nicoll (16 ani), este componentă a echipei.

Cristina Pîrv, alături de Bogdan Tănase și de Vlad Toma
Cristina Pîrv, alături de Bogdan Tănase și de Vlad Toma (FOTO: ACS Volei Turda Cristina Pîrv)Sorina Mocan, căpitanul ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”: ”Bogdan Tănase ne va ajuta să construim o echipă puternică”

Și jucătoarele sunt bucuroase de sosirea la echipă a lui Bogdan Tănase. ”Este omul potrivit, la locul potrivit pentru a ne ajuta să promovăm în prima ligă și pentru a construi o echipă puternică, unită, care câștigă meci, după meci, gata să își atingă orice obiectiv. Noi, ca jucătoare, ne bucurăm enorm că avem parte de experiența dobândită atât de domnul antrenor, Bogdan Tănase, cât și de managerul nostru Cristina Pîrv, pe plan național și internațional, la cel mai înalt nivel. Sperăm să le călcăm pe urme și sperăm să începem cu promovarea”, a declarat căpitanul echipei, Sorina Mocan.

Bogdan Tănase, la antrenament cu fetele de la ACS Volei Turda Cristina Pîrv
Bogdan Tănase, la antrenament cu fetele de la ACS Volei Turda Cristina Pîrv (FOTO: ACS Volei Turda Cristina Pîrv)

Primele meciuri feminine din cariera fostului principal al formațiilor masculine Volei Municipal Zalău și Steaua vor avea loc în weekend, la Craiova, acolo unde ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va debuta în noul sezon al Seriei Vest a Diviziei A2, în cadrul turneului la care va întâlni pe CSU Oradea și CSM Sighetu Marmației.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns