Brazilia a cucerit al 32-lea titlu de campioană a Americii de Sud la volei masculin

Brazilia a cucerit al 32-lea titlu in America de Sud

Naționala masculină de volei a Braziliei și-a continuat hegemonia în America de Sud. Brazilienii au cucerit al 32-lea titlu din 33 de ediții disputate.
În finala actualei ediții a Campionatului Americii de Sud, Brazilia a salvat patru mingi de meci învins cu scorul de 3-2 (24-26, 22-25, 31-29, 25-20, 15-13) Argentina, rezultat cu care a cucerit al 32-lea titlu de campioană. Brazilienii, care nu i-au avut în componență pe Bruno, Lucarelli sau Lucas, rămași în țară pentru a pregăti participarea la Cupa Mondială de la finalul acestei luni.

La competiția din Chile, Brazilia a cucerit al 27-lea titlu consecutiv de campioană a Americii de Sud. De altfel, ea a pierdut o singură dată trofeul în istoria de 33 de ediții a competiției: în 1964, atunci când nu a putut participa și titlul a fost cucerit de Argentina. De altfel, argentinienii sunt învinșii de serviciu în această competiție, în care au terminat de 18 ori pe locul secund.

Medalia de bronz a fost cucerită de gazda competiției, Chile, care a dispus cu 3-0 (25-21, 25-18, 25-13) de Venezuela.

MVP-ul competiției a fost desemnat brazilianul Alan Souza.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns