Brazilia a cucerit al 32-lea titlu de campioană a Americii de Sud la volei masculin

Brazilia a cucerit al 32-lea titlu in America de Sud

Naționala masculină de volei a Braziliei și-a continuat hegemonia în America de Sud. Brazilienii au cucerit al 32-lea titlu din 33 de ediții disputate.
În finala actualei ediții a Campionatului Americii de Sud, Brazilia a salvat patru mingi de meci învins cu scorul de 3-2 (24-26, 22-25, 31-29, 25-20, 15-13) Argentina, rezultat cu care a cucerit al 32-lea titlu de campioană. Brazilienii, care nu i-au avut în componență pe Bruno, Lucarelli sau Lucas, rămași în țară pentru a pregăti participarea la Cupa Mondială de la finalul acestei luni.

La competiția din Chile, Brazilia a cucerit al 27-lea titlu consecutiv de campioană a Americii de Sud. De altfel, ea a pierdut o singură dată trofeul în istoria de 33 de ediții a competiției: în 1964, atunci când nu a putut participa și titlul a fost cucerit de Argentina. De altfel, argentinienii sunt învinșii de serviciu în această competiție, în care au terminat de 18 ori pe locul secund.

Medalia de bronz a fost cucerită de gazda competiției, Chile, care a dispus cu 3-0 (25-21, 25-18, 25-13) de Venezuela.

MVP-ul competiției a fost desemnat brazilianul Alan Souza.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Naționala masculină a României debutează vineri în al doilea turneu de calificare la Campionatul European

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns