Brazilia va veni la Varna cu toate vedetele în calificările pentru Jocurile Olimpice

Naționala Braziliei a castigat Memorialul Wagner din Polonia inaintea turneului preolimpic de la Varna

În weekend-ul care urmează, adică în zilele de 9, 10 și 11 august, la Varna va avea loc unul dintre cele șase turnee de calificare pentru Jocurile Olimpice la volei masculin. Iar principala favorită a acestei grupe este Brazilia, campioana olimpică.
Dacă aveți timp, în weekend puteți da o fugă până la Varna, acolo unde, de vineri până duminică se vor lupta pentru unul dintre biletele care asigură prezența la Jocurile Olimpice Bulgaria, țara gazdă, Brazilia, campioana olimpică, Puerto Rico și Egipt. Va fi un turneu foarte interesant și el reprezintă șansa iubitorilor de volei din România de a veea la lucru câțiva dintre cei mai valoroși jucători din lume.

Dacă de la bulgari toată lumea va fi cu ochii pe Sokolov, la brazilieni nici nu veți ști la cine să vă uitați mai întâi. Pentru că vin cu absolut toate vedetele. De la ridicătorul Bruninho la falsul Wallace și de la centrii Lucas și Mauricio la secunzii Lucarelli sau naturalizatul Leal. Iar ca libero aveți de ales între Thales și spectaculosul Maique, cel care face plonjonul prin rostogolire în față.

Brazilia va fi, desigur, favorită a turneului, mai ales că vine cu moralul betonat de victoriile din Memorialul Wagner, acolo unde au învins cu 3-0 Finalnda și Serbia și cu 3-1 campioana mondială, Polonia, gazda turneului și echipa care de săptămâna trecută îl are în componență pe Leon.

Dacă vreți să îi vedeți pe viu pe brazilieni, dar și pe bulgari, AICI PUTEȚI VEDEA OFERTELE DE CAZARE ÎN VARNA conform site-ului booking.com.Booking.com

Lotul Braziliei pentru turneul preolimpic de la Varna

 

Ridicători: Bruninho, Fernando Cachopa

Falși: Wallace, Alan Souza

Centri: Lucas, Maurício Souza, Flávio Gualberto, Isac

Outside hitters: Leal, Lucarelli, Douglas, Maurício Borges

Libero: Thales, Maique


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns