Brazilianul Bruno nu va mai juca în Italia în sezonul viitor. Cu ce echipă a semnat

Ridicătorul brazilian Bruno Rezende își liniștește coechipierii în timpul meciului Trentino - Lube Civitanova

Aventura europeană a unui a dintre cei mai mari ridicători din voleiul actual,  Bruno, se apropie de final. El va juca sezonul viitor în Brazilia natală.
Într-un live pe Instagram, președintele formației Lube Civitanova a confirmat că acesta a fost ultimul sezon al lui Bruno în tricoul formației italiene cu care a cucerit tot ce se putea obține. Acesta va pleca la formația Taubate.

Cel mai mare regret este pierderea unui jucător cu care am câștigat totul din nou. Bruno ne-a explicat că este o alegere făcută pentru a fi aproape de familie. Este un jucător care s-a dedicat întotdeauna echipei, așa că exisă cereri pe care nu avem cum să le discutăm prea mult ci doar să le acceptăm. Am încercat să-i prelungim contractul, dar el a fost sincer cu noi și ne-a spus motivele pentru care vrea să plece. Iar dorința lui s-a concretizat”, a declarat Beppe Cormio, managerul general alcelor de la Lube Civitanova.

CITEȘTE ȘI: Unde va juca bulgarul Țvetan Sokolov în campionatul 2020/ 2021
Bruno era hotărât să revină în Brazilia încă din decembrie

Adevărul este că decizia lui Bruno, care va împlini 34 de ani la 2 iulie, fusese luată încă din luna decembrie. El a spus în mai multe rânduri că vrea să revină acasă după Jocurile Olimpice, pentru a-și încheia cariera în campionatul brazilian. Numai că acum competiția de la Tokyo a fost amânată cu un an, așa că el o va pregăti în Brazilia, un campionat puternic, dar totuși sub valoarea celui italian. Tocmai de aceea fanii echipei cu care a câștigat Liga Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor au sperat că el își va schimba hotărârea inițială și își va prelungi cu un an contractul scadent în această primăvară.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei

Totuși, suporterii formației italiene au primit și o veste bună: o altă vedetă a echipei, Osmani Juantorena, va juca și anul viitor la Civitanova.

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai vândute pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns