Bulgaria a retrogradat din VNL. Se știu echipele calificate în turneul Final Six

Voleibalistele echipei SUA, bucuroase după o nouă victorie in VNL 2019

S-au încheiat cele cinci săptămâni de dispute în grupele VNL la volei feminin. La finalul lor se știu cele șase echipe calificate în turneul Final Six, dar și formația care va părăsi competiția.Să începem cu retrogradata, pentru că e mai aproape de noi. Din păcate, Bulgaria nu aureușit să facă față competiției la care a participat în acest an pentru prima dată în istorie. Vecinele de la sud de Dunăre au obținut doar două victorii în 15 partide disputate și au încheiat pe ultimul loc în clasamentul general, urmând ca anul viitor să joace în Golden League. Înlocuitoarea bulgăroaicelor se va decide la începutul lunii iulie, în cadrul turneului FIVB Challenger care va avea loc în Peru și la care vor participa și finalistele actualei ediții a Golden League 2019.


Care sunt cele 6 echipe calificate în turneul Final Six al VNL 2019 la feminin

În continuare, în VNL 2019, vor continua cursa pentru titlu cele mai bine clasate șase echipe din clasamentul general. De fapt cele mai bune 5 plus China, țara organizatoare, dar realitatea este că și chinezoaicele au făcut parte dintre primele 6. De fapt, au fost chiar primele…

Astfel, în perioada 3-7 iulie, la Nanjing, se vor lupta pentru trofeu Turcia, Brazilia, China, SUA, Italia și Polonia. Primele patru au fost prezente și anul trecut, la ediția inaugurală, în turneul final, celelalte două sunt nou venite.

În clasamentul final al VNL 2019, ordinea primelor 6 a fost următoarea: China, SUA, Brazilia, Italia, Turcia și Polonia.

Anul trecut, titlul a fost cucerit de SUA, care a învins în finală Turcia.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns