Bulgarul Țvetan Sokolov a fost anunțat oficial la noua echipă

Bulgarul Tvetan Sokolov a fost coechipier la Zenit Kazan cu Mihailov și Ngapeth

Bulgarul Țvetan Sokolov nu a reușit să stea decât un an la Zenit Kazan. El va juca la Dinamo Moscova.Formația din capitala Rusiei l-a prezentat deja pe Instagram pe Sokolov (30 de ani), care este unul dintre cei mai valoroși falși din voleiul mondial masculin.

View this post on Instagram

Вы долго ждали этих новостей и вот наконец! 😀 ⠀ 😏 Первым новобранцем «Динамо» в текущее межсезонье стал болгарский диагональный Цветан Соколов! ⠀ 👉 В минувшем сезоне 30-летний волейболист выступал в казанском «Зените», в составе которого стал обладателем Кубка России. ⠀ 💪Карьера Соколова изобилует яркими победами. Наш новобранец по три раза выигрывал Лигу чемпионов, клубный чемпионат мира, чемпионат и национальный Кубок Италии. Выступая за «Халкбанк» из Анкары, Соколов дважды побеждал в Кубке Турции и один раз брал золото местного чемпионата. ⠀ 👏 Мы с радостью приветствуем Цветана в нашей команде и желаем ему множества ярких побед в составе бело-голубых!

A post shared by ⚪️ВК "Динамо" (Москва)🔵 (@vcdynamo) on

Sokolov (30 de ani) a ajuns la Zenit Kazan în toamna trecută, după ce a cucerit cam tot ce se putea  împreună cu formația italiană Lube Civitanova.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns