Cadete: Medicina Târgu Mureș e deja campioană. Rezultatele penultimei etape

medicina targu mures volei cadeti
medicina targu mures volei cadeti
Medicina Targu Mures e campioana Romaniei la cadete (foto: Facebook Volei Mures)

Medicina Târgu Mureș a devenit campioană la cadete cu o etapă înaintea terminării turneului final de volei pe care îl găzduiește.

Astăzi a fost o zi lungă la Târgu Mureș, cu două meciuri încheiate în maximum de seturi. În primul, CSS 5 București a învins cu 3-2 pe CSS Bacău și a luat o opțiune serioasă pentru ocuparea locului al treilea. În cel de-al doilea, Dinamo a învins cu acelați scor pe CSS Lugoj, o echipă care e la al treilea meci pierdut la limită din patru disputate. În urma acestui rezultat, victoria Medicinei cu 3-0 în fața formației CSM București a transformat echipa gazdă în campioană cu o etapă înaintea finalului.

Miercuri, în ultimele meciuri vor fi stabilite ocupantele celorlalte două locuri de pe podium.
Clasament după 4 etape

  1. Medicina Târgu Mureș 12 p (12-0)
  2. Dinamo 7 p (9-6)
  3. CSS 5 București 7 p (10-7)
  4. CSS Bacău 6 p (8-7)
  5. CSS Lugoj 3 p (6-12)
  6. CSM București 0 p (0-12)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns