Cadete: Rezultatele etapei a doua a turneelor semifinale 2

lorena ilinca ctf mihai I volei
lorena ilinca ctf mihai I volei
CTF Mihai I are maximum de puncte in Seria I

S-au disputat și meciurile etapei a doua a turneelor semifinale 2 din cadrul campionatului național de volei pentru cadete.

În ambele grupe semifinale vom avea, duminică, adevărate finale pentru calificarea la turneul final. În Seria I, de la București, se vor lupta pentru calificare CSM Bucuresti și CTF Mihai I. In seria a II-a, la Bacău, formația gazdă va lupta contra CSS 2 Baia Mare.

La turneul final, care va avea loc peste două săptămâni, cel mai probabil la Târgu Mureș, sunt calificate deja Medicina Târgu Mureș, Dinamo, CSS Lugoș și CSS 5 București.

Cadete: Programul și rezultatele grupelor semifinale 2

Seria I (Bucureşti, sala Constructorul)

Vineri, 2 iunie

CS Muscel Câmpulung Muscel – CTF Mihai I 1-3

CSM Bucureşti – CSS 1 Momentos Constanţa 3-2

Sâmbătă, 3 iunie

CSS 1 Momentos Constanţa – CTF Mihai I 1-3 (mai multe fotografii de la acest meci puteti vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei.ro)

CSM Bucureşti – CS Muscel Câmpulung Muscel 3-0 (mai multe fotografii de la acest meci puteti vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei.ro)

Duminică, 4 iunie

Ora 12.00: CS Muscel Câmpulung Muscel – CSS 1 Momentos Constanţa

Ora 14.00: CTF Mihai I – CSM Bucureşti

Seria a II-a (Bacău)

Vineri, 2 iunie

CSS Baia Mare– CSS Cluj Napoca 3-1

CSS Bacău – CSS Unirea Iași 3-0

Sâmbătă, 3 iunie

CSS Iasi – CSS Baia Mare 1-3 (mai multe fotografii de la acest meci putea vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei.ro)

CSS Bacău – CSS Cluj Napoca 3-0

Duminică, 4 iunie

Ora 10.00 CSS Iasi – CSS Cluj Napoca

Ora 11.30 CSS Bacău – CSS Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns