Cadete: S-a stabilit gazda turneului final. Iată componența grupelor

cadete medicina targu mures volei

A fost stabilit și orașul gazdă al turneului final de volei pentru cadete.
Anul acesta, turneul final de volei pentru cadete va avea loc în Târgu Mureș. Competiția va avea loc în perioada 15-19 mai.

CITEȘTE ȘI: S-a stabilit gazda turneului final al campionatului de volei pentru cadeți.

Componența grupelor este cea stabilită în urma poziționării în clasamentele seriilor semifinale. În Seria I vor juca învingătoarele seriilor A și C, și ocupantele lorilor 2 în seriile B și D. În Seria a II-a se vor afla celelalte echipe.

După disputarea meciurilor din grupe, se va juca ”în cruce” în semifinale, locul 1 din Seria I cu locul 1 din Seria a II-a. La fel se vor petrece lucrurile și în turneul 5-8.

Deținătoarea titlului este Medicina Târgu Mureș. Argintul a fost cucerit anul trecut de Dinamo și bronzul de CSS 5 București.Cadete: Grupele turneului final

Seria I

Constructorul București

CTF Mihai I București

CSS Lugoj

CSS Bacău

Seria a II-a

CSM București

Dinamo

LPS Cluj

Medicina Târgu Mureș

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns