Cadete: Se știu toate cele 6 finaliste ale turneului final

cadete calificare turneu final
cadete calificare turneu final
Echipa de cadete a CSM București s-a calificat la turneul final

Au fost stabilite, duminică, ultimele două echipe calificate la turneul final al campionatului național de volei pentru cadete.

CSM București și Știința Bacău sunt ultimele două formații care vor lupta săptămâna viitoare pentru medaliile campionatului național de volei pentru cadeți. În meciurile decisive, din ultima etapă a turneelor semifinale 2, ambele formații au învins cu scorul de 3-1 pe CTF Mihai I, respectiv CSS 2 Baia Mare.


CSM București și Știința Bacău vor juca la turneul final alături de formațiile Dinamo, Medicina Târgu Mureș, CSS 5 București și CSS Lugoj. Gazda turneului final va fi stabilită marți.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns