Cadete: Semifinalistele se stabilesc joi. Rezultatele etapei a doua a turneului final

cadete dinamo volei

Turneul final de volei pentru cadete este unul extrem de echilibrat. După două etape niciuna dintre echipe nu poate spune că este calificată matematic, ceea ce e un lucru remarcabil.
În seria I, lucrurile sunt destul de încurcate. Chiar și Construcorul, ultima clasată, are șanse de calificare în semifinale, dacă lucrurile se vor aranja așa cum speră fanii acestei echipe. În prezent, CSS Lugoj are două victorii din tot atâtea meciuri, însă nu trebuie să se culce pe o ureche cu CSS Bacău dacă vor să joace în semifinale. De asemenea, la mâna lor stau și fetele de la CTF Mihai I, care cu o victorie în minimum de seturi le duce în semifinale indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă.

În seria a II-a, gazdele de la Medicina Târgu Mureș au câștigat al doilea derby cu 3-2, de data aceasta în fața CSM-ului din București. A fost un cadou foarte frumos pentru jucătoarea lor, internaționala de cadete Mara Dumitrescu, care a împlinit azi 16 ani și care, la finalul meciului, a primit un tort.

mara dumitrescu volei feminin tort zi nastere
Mara Dumitrescu și tortul primit de ziua ei

Astfel, în această grupă avem o situație foarte echilibrată, cu trei echipe care au patru puncte: Medicina, CSM București și Dinamo. Dacă gazdele de la Târgu Mureș au nevoie de două seturi cu codașa LPS Cluj pentru a fi matematic calificate în semifinale, în meciul CSM – Dinamo vom avea parte de o adevărată finală pentru semifinale, învingătoarea urmând să meargă în semifinale, iar învinsa în turneul pentru locurile 5-8.Cadete: Programul și rezultatele turneului final

Seria I

Marți, 14 mai

CSS Bacău – Constructorul 3-1

CTF Mihai I – CSS Lugoj 0-3

Miercuri, 15 mai

Constructorul – CSS Lugoj 1-3

CSS Bacău – CTF Mihai I 0-3

Joi, 16 mai

10.00 CTF Mihai I – Constructorul

12.00  CSS Lugoj – CSS Bacău

cadete css lugoj volei
Echipa de cadete a CSS Lugoj
cadete echipa constructorul bucuresti
Echipa de cadete Constructorul
Seria a II-a

Marți, 14 mai

CSM București – LPS Cluj 3-0

Medicina Târgu Mureș – Dinamo 3-2

Miercuri, 15 mai

LPS Cluj – Dinamo 1-3

CSM București – Medicina Târgu Mureș 2-3

Joi, 16 mai

16.00 Dinamo – CSM București

18.00 Medicina Târgu Mureș – LPS Cluj

cadete dinamo volei
Echipa de cadete Dinamo

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns