Cadete: Turneul final începe miercuri, la București. Iată programul competiției

dinamo ctf mihai cadete volei
dinamo ctf mihai cadete volei
Dinamo si CTF Mihai I sunt calificate la turneul final de cadete

Cadetele își vor stabili, la finalul acestei săptămâni, campioana. Turneul are loc la București, în sala Constructorul, de miercuri până duminică.

Zi de zi, în sala Constructorul din București vor avea loc câte patru meciuri. Miercuri, joi și vineri se joacă în grupe, sâmbătă sunt semifinalele, iar duminică finalele.

Cele 8 echipe calificate î urma turneelor semifinale au fost împărțite în două grupe în funcție de locurile ocupate în semifinale. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate în fiecare grupă calificându-se în semifinalele pentru locurile 1-4. Ultimele două clasate vor juca în semifinalele pentru locurile 5-8. Duminică, se vor disputa meciurile pentru ocuparea locurilor finale.

Tot ca de obicei, o să vă rog ca, dacă știți rezultate, să mi le transmiteți și mie fie pe e-mail, la contact@doartenis.ro, fie pe Facebook, fie pe Watsapp, la numărul 0730660361. Vă mulțumesc de pe acum.
Iată programul competiției

Seria 1

MIERCURI

Ora 12.00: Dinamo – Agroland Timișoara

Ora 14.00: CSS 5 București – CSS 2 Baia Mare

JOI

Ora 12.00: Agroland Timișoara – CSS 2 Baia Mare

Ora 14.00: Dinamo – CSS 5 București

VINERI

Ora 12.00: CSS 5 București – Agroland Timișoara

Ora 14.00: CSS 2 Baia Mare – Dinamo

Seria a 2-a

MIERCURI

Ora 16.00: CTF Mihai I – Medicina CNUE Târgu Mureș

Ora 18.00: LPS Cluj – Constructorul

JOI

Ora 16.00: CTF Mihai I – LPS Cluj

Ora 18.00: Medicina CNUE Târgu Mureș – Constructorul

VINERI

Ora 16.00: LPS Cluj – Medicina CNUE Târgu Mureș

Ora 18.00: Constructorul – CTF Mihai I

Sâmbătă vor avea loc semifinalele, iar duminică finalele.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns