Cadete: Turneul final va avea loc la Bucureşti, în organizarea formaţiei Constructorul

Andrei Constantinescu

Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. Florin spune:

  După cum spuneam, Baia Mare – Timişoara şi Cluj – Tg. Mureş cu câte 2 echipe din Bucureşti. Era aşa evident că aşa vor fi grupele :)) Sunt curios, poate o să fi de față şi o să pui ceva poze de la meciurile respective să vedem câți spectatori vor fi :)) Un pronostic ? Dinamo – Agroland nu mai poate fi. Sau se joacă semifinale locul 1 din grupa A cu locul 2 din grupa B şi invers ? Sau doar finală între locurile 1 şi finală mică între locurile 2 ?

  • A, sa nu crezi ca grupele au fost aranjate, te rog. Ele se stabilesc automat, la finalul turneelor semifinale. Prima grupa de la turneul final are in componenta ocupantele locurilor 1 din seriile semifinale 1 si 3, si ocupantele locurilor 2 din seriile semifinale 2 si 4, iar cealalta restul de patru echipe. Nu a depins decat de rezultatul din grupele semifinale, si asa e la toate categoriile de varsta de al copii si juniori.
   Uneori echipele puternice prefera sa fie in aceeasi grupa, pentru ca, asa cum banuiai, in semifinale joaca in crucis ocupantele locurilor 1 cu 2 si 2 cu 1 din grupe, astfe ca cele doua formatii se pot reintalni in finala, daca sunt chiar cele mai bune.
   O sa fie multa lume, o sa fac si poze, special sa imi demonstrez teoria :)) In Bucuresti la fete e nebunie mare, cu tobe, vuvuzele si alte d-astea.

 2. Florin spune:

  Nici vorbă să fi crezut că au fost aranjate grupele serios NICI VORBĂ. Dacă se joacă încrucişat atunci pronosticul tău este încă în picioare :))) Dacă zici că la fete e nebunie cu tobe şi vuvuzele atunci e perfect, aştept poze şi poate clipuri. Baftă Andrei şi hai să vedem ce se intâmplă la Zalău :)))

 3. iulian tudor spune:

  Fiti atenti la buturugile mici

 4. SS spune:

  Eu merg asa din grupa A: Loc 1 Agroland Loc 2 Dinamo, grupa B: Loc 1 Muresul Loc 2 CTF..semifinale Agroland bate CTF si Mures bate Dinamo..Finala Agroland-Mures 2-3 (Muresul isi ia revansa :D)

  • :) Mi se pare corect, daca ai avut incredere sa imi spui pronosticul tau, sa spun si eu ce cred ca se intampla.
   Grupa A: Loc 1 Agroland, Loc 2 Dinamo. Grupa B: Loc 1. Muresul, Loc 2 CTF. Semifinale: bat Agroland si Dinamo, finala: bate Dinamo.

 1. aprilie 25, 2016

  […] AICI vedeţi unde se va organiza turneul final al campionatului de cadete […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *