Cadeți: 27 de echipe împărțite în 5 serii în campionatul 2020/ 2021

CTF Mihai I a învins cu 3-0 pe CSM Bucuresti in prima etapă a campionatului de volei pentru cadeti, editia 2019/ 2020

27 de echipe de cadeți s-au înscris în ediția 2020/ 2021 a campionatului de volei rezervat jucătorilor născuți în 2004-2005 și mai mici.
Cele 27 de formații au fost împărțite în 5 serii (două de câte șase echipe și trei de câte cinci). Primele trei formații din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Anul acesta se vor organiza doar 3 grupe semifinale de câte patru echipe, primele două clasate calificându-se, la rândul lor, la turneul final. Acesta va avea 6 echipe și se va disputa după sistemul ”fiecare cu fiecare”. Deocamdată datele de disputare sunt stabilite, dar în condițiile pandemiei, anunțarea lor este inutilă în acest moment, deoarece nimeni nu știe dacă vor putea fi respectate sau nu. Dacă totul decurge normal, prima etapă va avea loc la 18 octombrie.
Componența seriilor campionatului de cadeți 2020/ 2021

Seria A Seria B Seria C
CSS Nicu Gane Fălticeni CSS-CS Arcada Galați CSS Dinicu Golescu CPL Muscel
CSS Bacău CSS 1 Constanța CNMB Râmnicu Vâlcea
CSS Botoșani CSS Tulcea CNNT Craiova
CSS Buzău A CNMV Ploiești CTF Mihai I București
CSS Buzău B CSKB CSS2 București ACS Ex 4 Volei București
Seria D
Seria E
CSS Caransebeș Oțelul Roșu CSS Viitorul Cluj
CS ProVolei Arad CSS Zalău
CS Ocna Mureș CSS Toplița
CSS Avram Iancu Ștei CSS Lapi Dej
LPS Bihorul Oradea LPS Bistrița
CSS Blaj Academia Volei Lazăr Marius Zalău

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țarăCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns