Cadeți: CTF Mihai I și CSS Botoșani, primele semifinaliste. Rezultatele etapei a doua a turneului final

tudor constantinescu atac volei ctf mihai I

La București au continuat meciurile etapei a doua a turneului final masculin de volei pentru cadeți. Se știu deja două semifinaliste.
În Seria I, realitatea din teren a confirmat calculele hârtiei: CTF Mihai I și CSS Botoșani, câștigătoare de grupe semifinale, au câștigat ambele meciuri din turneul final și s-au calificat, matematic, în penultima fază a campionatului. Joi, cele două formații se vor afla față în față, dar doar pentru a stabili cine va ocupa locul 1 și cine locul secund.

În Seria a II-a am avut azi derby-ul dintre LAPI Dej și CNNT Craiova. S-a impus, la capătul unui meci pasionant, LAPI, cu scorul de 3-2, formație care ia o opțiune serioasă pentru calificarea de pe primul loc în semifinale. Totuși, ei nu sunt încă matematic acolo, așa că ultima etapă, programată joi dimineață, este una în care orice se poate întâmpla.

lapi dej cnnt craiova
Michael Salatioan (LAPI Dej) in atac in meciul cu CNNT Craiova
Cadeți: Rezultatele grupelor turneului final

Seria I

Marți, 15 mai

CTF Mihai I – Dinamo 3-0

LPS Suceava – CSS Botoșani 0-3

Miercuri, 16 mai

LPS Suceava – CTF Mihai I 0-3

CSS Botoșani – Dinamo 3-0

Joi, 17 mai

16.00 CTF Mihai I – CSS Botoșani

18.00 Dinamo – LPS Suceava

cadeti ctf mihai I volei
Echipa de cadeti a CTF Mihai I

Seria a II-a

Marți, 15 mai

LAPI Dej – CSS Tulcea 3-1

CNNT Craiova – Nicu Gane Fălticeni 3-1

Miercuri, 16 mai

CSS Tulcea – Nicu Gane Fălticeni 1-3

LAPI Dej – CNNT Craiova 3-2

Joi, 17 mai

11.00 CNNT Craiova – CSS Tulcea

13.00 Nicu Gane Fălticeni – LAPI Dej

LAPI Dej bucurie
Bucuria jucatorilor de la LAPI Dej dupa victoria cu CNNT Craiova

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns