Cadeți: LAPI Dej a învins pe CTF Mihai I într-un meci cât o finală. Podiumul se stabilește duminică

volei lapi dej bucurie cadeti
volei lapi dej bucurie cadeti
Bucuria a fost generala la Dej, jucatorii imbratisandu-se si cu arbitrii la finalul partidei cu CTF Mihai

Penultima etapă a turneului final de volei pentru cadeți de la Dej a avut parte azi de un meci de un dramatism incredibil. Duminică vom afla exact componența podiumului.

Neînvinse după primele trei runde, LAPI Dej și CTF Mihai I s-au întâlnit într-o partidă care ar putut decide campioana. Dacă CTF Mihai s-ar fi impus cu 3-1 sau 3-0, atunci bucureștenii ar fi fost matematic campioni. Și ei au avut nu mai puțin de cinci mingi pentru a încheia partida cu 3-1, dar au ratat câteva bune oportunități. Astfel, după ce au câștigat setul 4 cu 29-27, gazdele au reușit să câștige meciul cu scorul de 3-2, rezultat cu care Dejul are prima șansă la cucerirea titlului. Concret, ei trebuie să câștige cu 3-0 ultimul meci, cel contra formației Nicu Gane Fălticeni pentru a fi campioni cu acte. Dacă vor pierde un set, iar CTF va învinge cu scorul de 3-0 pe CSS2 Baia Mare, atunci bucureștenii vor deveni campioni, după raportul seturilor.

Interesantă e și lupta pentru locul 3 – LAPI și CTF nu mai pot pierde primele două poziții. În acest moment, pentru medaliile de bronz se bat, de la distanță, CSS 2 Baia Mare și CNNT Craiova. Prima echipă are trei puncte avans și, pentru a ocupa un loc pe podium are nevoie de două seturi cu CTF Mihai I, duminică. Însă, dacă pierde cu 3-0 sau 3-1, iar CNNT Craiova învinge pe LPS Suceava cu 3-0 sau 3-1, atunci oltenii vor cuceri medaliile de bronz ale actualei ediții.


Clasament după patru etape

  1. LAPI Dej 10 p (12-4)
  2. CTF Mihai I 10 p (11-4)
  3. CSS 2 Baia Mare 7 p (8-8)
  4. CNNT Craiova 4 p (7-10)
  5. Nicu Gane Fălticeni 3 p (5-9)
  6. LPS Suceava 2 p (3-11)

Cadeți: Programul și rezultatele meciurilor turneului final

Miercuri, 7 iunie

CTF Mihai I – CNNT Craiova 3-1 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Nicu Gane Fălticeni – CSS 2 Baia Mare 1-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

LPS Suceava – LAPI Dej 0-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Joi, 8 iunie

CSS 2 Baia Mare – LPS Suceava 2-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

CTF Mihai I – Nicu Gane Fălticeni 3-0 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

CNNT Craiova – LAPI Dej 2-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Vineri, 9 iunie

Nicu Gane Fălticeni – CNNT Craiova 1-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

LPS Suceava  – CTF Mihai I 0-3 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare 3-0 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Sâmbătă, 10 iunie

CSS 2 Baia Mare – CNNT Craiova 3-1 (o galerie foto de la această partidă veți putea vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Nicu Gane Fălticeni – LPS Suceava 3-0 (o galerie foto de la această partidă veți putea vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

CTF Mihai I – LAPI Dej 2-3 (o galerie foto de la această partidă veți putea vedea pe pagina de Facebook Doarvolei)

Duminică, 11 iunie

Ora 10.00: LPS Suceava – CNNT Craiova

Ora 12.00: CSS 2 Baia Mare – CTF Mihai I

Ora 14.00: Nicu Gane Fălticeni – LAPI Dej

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns