Cadeți (m): La Dej începe, de miercuri, turneul final! Iată programul competiției

ctf mihai dinamo cadeti volei
ctf mihai dinamo cadeti volei
CTF Mihai I si Dinamo vor juca in prima zi a turneului final de cadeti

Cele mai bune 8 echipe de cadeți la volei își dau întâlnire de miercuri și până duminică la Dej, acolo unde se va disputa turneul final al campionatului național.

Așa cum deja v-ați obișnuit, și acest turneu final are aceeași desfășurare ca și celelalte. Adică cele 8 echipe calificate î urma turneelor semifinale au fost împărțite în două grupe în funcție de locurile ocupate în semifinale. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate în fiecare grupă calificându-se în semifinalele pentru locurile 1-4. Ultimele două clasate vor juca în semifinalele pentru locurile 5-8. Duminică, se vor disputa meciurile pentru ocuparea locurilor finale.

Tot ca de obicei, o să vă rog ca, dacă știți rezultate, să mi le transmiteți și mie fie pe e-mail, la contact@doartenis.ro, fie pe Facebook, fie pe Watsapp, la numărul 0730660361. Vă mulțumesc de pe acum.

Iată programul complet al meciurilor.

Grupa 1

MIERCURI

Ora 16.00: Nicu Gane Fălticeni – CSS Tulcea

Ora 18.00: LAPI Dej – CSS Blaj

JOI

Ora 16.00: CSS Tulcea – CSS Blaj

Ora 18.00: Nicu Gane Fălticeni – LAPI Dej

VINERI

Ora 16.00: CSS Blaj – Nicu Gane Fălticeni

Ora 18.00: LAPI Dej – CSS Tulcea

Grupa a II-a

MIERCURI

Ora 10.00: CNNT Craiova – CSS 2 Baia Mare

Ora 12.00: CTF Mihai I – Dinamo

JOI

Ora 10.00: CSS 2 Baia Mare – Dinamo

Ora 12.00: CNNT Craiova – CTF Mihai I

VINERI

Ora 10.00: CTF Mihai I – CSS 2 Baia Mare

Ora 12.00: Dinamo – CNNT Craiova –

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns